Ceai aromat cu fapte bune la Ceainaria Merci Charity Boutique din Centrul Vechi

2

Ceai aromat cu fapte bune la Ceainaria Merci Charity Boutique din Centrul Vechi, de pe strada Smardan numarul 13, etaj 1, (deasupra French Bakery). 

Asociatia Merci Charity Boutique a lansat la inceputul lunii noiembrie primul concept store caritabil din Romania, un loc cu o identitate proprie, ce combina intr-un decor inedit o ceainarie culturala, un anticariat cu decoratiuni si obiecte de arta si un magazin cu haine si accesorii.

Banii obtinuti sunt donati pentru cauze nobile. Astfel, redescoperim impreuna responsabilitatea fata de natura, fata de societate si fata de noi insine, mixind sensurile profunde ale verbelor „a dona” si „a recicla”.

Merci Charity Boutique – nu este doar un boutique – este o impletitura de idei, credinte si valori. Este despre oameni ce-si doneaza timp, energie si pasiune, pentru oameni. Scopul Merci Charity Boutique este acela de a oferi sprijin cauzelor umanitare legate de copii, persoane cu dizabilitati, copii cu probleme medicale si diferite cazuri sociale.

De asemenea, prin toate actiunile sale, Merci sustine reciclarea, repararea, reducerea si reutilizarea deseurilor.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

  1. avatar
    Alexandru Toma on

    Felicitari! V-am vazut la emisiunea lui Andrea. Impresionant! Prima mea revenire in Bucuresti va insemna obligatoriu si o cescuta de „ceai reciclator”.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.