Ceai aromat cu fapte bune la Ceainaria Merci Charity Boutique din Centrul Vechi

2

Ceai aromat cu fapte bune la Ceainaria Merci Charity Boutique din Centrul Vechi, de pe strada Smardan numarul 13, etaj 1, (deasupra French Bakery). 

Asociatia Merci Charity Boutique a lansat la inceputul lunii noiembrie primul concept store caritabil din Romania, un loc cu o identitate proprie, ce combina intr-un decor inedit o ceainarie culturala, un anticariat cu decoratiuni si obiecte de arta si un magazin cu haine si accesorii.

Banii obtinuti sunt donati pentru cauze nobile. Astfel, redescoperim impreuna responsabilitatea fata de natura, fata de societate si fata de noi insine, mixind sensurile profunde ale verbelor „a dona” si „a recicla”.

Merci Charity Boutique – nu este doar un boutique – este o impletitura de idei, credinte si valori. Este despre oameni ce-si doneaza timp, energie si pasiune, pentru oameni. Scopul Merci Charity Boutique este acela de a oferi sprijin cauzelor umanitare legate de copii, persoane cu dizabilitati, copii cu probleme medicale si diferite cazuri sociale.

De asemenea, prin toate actiunile sale, Merci sustine reciclarea, repararea, reducerea si reutilizarea deseurilor.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. avatar
    Alexandru Toma on

    Felicitari! V-am vazut la emisiunea lui Andrea. Impresionant! Prima mea revenire in Bucuresti va insemna obligatoriu si o cescuta de „ceai reciclator”.

Comentează