Cea mai veche rețetă pentru această prăjitură datează din anul 1653!

0

Prăjitura Linzer

Cea mai veche rețetă pentru această prăjitură datează din anul 1653. Astfel, putem vorbi de cea mai veche prăjitură din lume! Ea este un reprezentant clasic al artei culinare baroce.

Prăjitura, cunoscută și sub formă de tort, este protagonista a numeroase poezii și cântece, închinate ei în secolele trecute. Prăjitura se distinge printr-un aluat fraged cu multă nucă, ceea ce o face să se mențină mai multe zile proaspătă.

Pentru a gusta deliciosul Linzer, vă așteptăm cu drag la Concordia Bakery – noua cafenea-concept* din zona piața Victoriei, la parterul clădirii Premium Plaza, București.

* Concordia Bakery este un nou model de business social, prin care toate fondurile obținute din vânzarea produselor susțin formarea profesională, în cadrul atelierului de brutărie, a tinerilor proveniți din medii defavorizate.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează