Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cea mai vândută carte SF de steampunk românesc, lansată la Red Goblin

0

Iubitorii SF-ului românesc pot participa sâmbătă, 13 Februarie, de la 16:00, la lansarea volumului Destinul Încapsulat, primul din seria „Cartea cu scoarţe de argint, ferecate”, semnat de binecunoscutul autor român de science-fiction și fantasy Florin Pîtea, în cadrul unui eveniment special susținut de către magazinul de boardgames și jocuri de societate Red Goblin (Strada Colţei nr. 42).

Autorul va susține o sesiune exclusiva de autografe, întrebări și fotografii cu fanii genului literar SF, fantasy și steampunk, alături de invitatele sale speciale, scriitoarea Ana-Maria Negrilă și Andreea Sterea, coordonatoarea colecției Fantasy din cadrul editurii Crux Publishing.

DELIRUL ÎNCAPSULAT la Red Goblin

Intitulat Delirul Încapsulat, volumul a fost descris ca fiind “o perlă rară în literatura română” deoarece face parte din genul steampunk, destinat iubitorilor de fantasy. Delirul Încapsulat a fost publicat în toamna 2015 la editura Crux Publishing și lansat în cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus unde a fost foarte bine primit de către fani, critici și oameni de cultură.

Autorul va fi prezent pentru o sesiune exclusivă de semnături

În cadrul magazinului Red Goblin fanii steampunkului și culturii geek se vor aduna pentru distracție, un colectiv prietenos precum și de invitații speciali ai evenimentului. Florin Pîtea va fi și el prezent pentru a semna exemplare ale cărții împreună cu alți doi invitați speciali: scriitoarea Ana-Maria Negrilă și coordonatoarea colecției Fantasy de la Crux Publishing, Andreea Sterea.

Romanul Delirul Încapsulat este primul volum al seriei „Cartea cu scoarţe de argint, ferecate” și se distinge prin personajele memorabile, multă aventură și momente distractive. Cartea prezintă un format atipic, si este compusă din mai multe povești și nuvele care au subiecte diferite, dar personaje comune. Pregătește-te să pășești într-o lume fantastică, plină de gadgeturi, mașinării și invenții care de care mai ingenioase.

Un subgen al literaturii science fiction, literatura steampunk ilustrează elemente specifice secolului 19, inpirate de revoluția industrială și mașinăriile pe bază de abur. Este un gen literar care presupune multă putere de imaginație și care transportă cititorul într-o lume fantastică din care nu va mai dori să plece.

Toată lumea este invitată la acest eveniment inedit, Sâmbătă 13 Februarie începând cu orele 16:00 la magazinul Red Goblin. Vă așteptăm!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.