Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cea mai sigură investiție ești tu. Ateliere de comunicare și dezvoltare personală la Fundația Calea Victoriei

0

Investește inteligent în starea ta de bine și începe noul sezon cu mintea liniștită și cu toate resursele de energie la capacitate maximă. Începutul de toamnă înseamnă nu doar revenirea la job sau școală, ci și ocazia să întâlnești oameni interesanți sau să lansezi un proiect nou, la care ții.

La Fundația Calea Victoriei găsești chiar de la începutul lunii 7 ateliere de dezvoltare personală care îți oferă suportul necesar pentru planurile tale.

cursuri dezvoltare personala

Redescoperi plăcerea de a râde cu gura până la urechi și îți regăsești buna dispoziție și vitalitatea la Terapie prin râs – Workshop interactiv. Identifici căi de ieşire din bucla de disconfort emoţional din zilele aglomerate. Întâlnirile încep din 9 septembrie.

Înveți să îți cunoști și gestionezi mecanismele defensive – psihologul Lidia Calciu îți spune ce sunt ele și cum funcționează, la cursul Cum îmi păstrez echilibrul interior?. Întâlnirile încep din 9 septembrie.

Sigur ai auzit de NLP. Învață să folosești principii de bază pentru o comunicare eficientă și află soluţii de organizarea mentală şi strategii de convingere subliminală la atelierul Comunicarea eficientă şi tehnicile NLP. Întâlnirile încep din 9 septembrie.

Îți antrenezi curajul de a vorbi în public și ai ocazia să ții primul tău discurs într-un mediu relaxat și prietenos, la Atelierul de vorbire în public „Secretele unei prezentări de succes”. Întâlnirile încep din 10 septembrie.

Ți-ar plăcea un curs la care să te relaxezi, dar să-ți exersezi și puterea de concentrare? Vino la Atelierul de Mindfulness şi Meditaţie. Cuprinde teorie, introducere în practica de meditaţie şi mindfulness, precum şi exerciţii pentru acasă. La sfȃrşitul cursului, participanţii vor avea toate uneltele necesare pentru a putea continua această practică. Întâlnirile încep din 12 septembrie.

Înveți cum să depășești momentele dificile de la job, de acasă sau din grupul tău de prieteni la atelierul de mediere și gestionarea conflictelor: How to deal with conflict by learning Relational mediation skills. Ai ghicit, cursul îți oferă și ocazia de a-ți exersa cunoștințele de limba engleză. Întâlnirile încep din 12 septembrie.

Şcoala te învaţă să rezolvi probleme complicate de matematică şi fizică, istorie şi gramatică, însă nu-ți spune ce-ai putea să faci atunci când simți tristeţe, furie sau invidie. Atelier de inteligenţă emoţională este locul potrivit pentru tine, dacă vrei să te cunoști mai bine și să-ți gestionezi mai calm și conștient reacțiile. Întâlnirile încep din 13 septembrie.

Te-ai decis ce atelier ai vrea să faci? Înscrie-te din timp, pe contact@victoriei.ro. Locurile sunt limitate.

Toate cursurile au loc la sediul Fundației Calea Victoriei – pe str. C. A. Rosetti, nr. 47, et. 1, aproape de stațiile de metrou Romană și Universitate.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.