Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cea mai mare expoziție stradală de idei exprimate grafic cu privire la viitorul Uniunii Europene

0

Evenimentul de lansare a celei mai mari expoziții stradale de idei exprimate grafic cu privire la viitorul Uniunii Europene și la așteptările de la viitorul Parlament European, care va fi ales pe 25 mai 2014!

BCU

Vă așteptăm vineri, 9 mai 2014, Calea Victoriei nr. 88, București (Esplanada din fața Bibliotecii Centrale Universitare), pentru a sărbători împreună Ziua Europei, în cadrul unui eveniment inedit. Participanții la eveniment vor putea să își exprime pentru prima dată în manieră artistică ideile și așteptările lor de la viitoarea legislatură a Parlamentului European, prin intermediul celor 5 artiști grafici prezenți la eveniment.

Vă invităm să luați parte, în intervalul 15:00 – 19:00, la dezvoltarea celei mai mari expoziții de idei ilustrate grafic care vor reflecta viziunea cetățenilor români cu privire la viitorul Uniunii Europene. 

La finalul evenimentului, la orele 19:00, ne vom bucura împreuna de rezultatul acestei opere colective care va transpune ideile și așteptările cetățenilor români de la Parlamentul European.

La eveniment, sunt așteptati să participe peste 300 de persoane, tineri și publicul larg, precum și ONG-uri, asociaţii de tineret, studenţi din centrele universitare din București, care și-au manifestat dorința de a ni se alătura.

Aflați mai multe detalii despre eveniment la: http://www.europarl.ro/ro/ziua-europei–9-mai-2014.html;jsessionid=1FC8DAC8C55769C3648913D5CA9B32A5.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.