Cea mai mare expoziție stradală de idei exprimate grafic cu privire la viitorul Uniunii Europene

0

Evenimentul de lansare a celei mai mari expoziții stradale de idei exprimate grafic cu privire la viitorul Uniunii Europene și la așteptările de la viitorul Parlament European, care va fi ales pe 25 mai 2014!

BCU

Vă așteptăm vineri, 9 mai 2014, Calea Victoriei nr. 88, București (Esplanada din fața Bibliotecii Centrale Universitare), pentru a sărbători împreună Ziua Europei, în cadrul unui eveniment inedit. Participanții la eveniment vor putea să își exprime pentru prima dată în manieră artistică ideile și așteptările lor de la viitoarea legislatură a Parlamentului European, prin intermediul celor 5 artiști grafici prezenți la eveniment.

Vă invităm să luați parte, în intervalul 15:00 – 19:00, la dezvoltarea celei mai mari expoziții de idei ilustrate grafic care vor reflecta viziunea cetățenilor români cu privire la viitorul Uniunii Europene. 

La finalul evenimentului, la orele 19:00, ne vom bucura împreuna de rezultatul acestei opere colective care va transpune ideile și așteptările cetățenilor români de la Parlamentul European.

La eveniment, sunt așteptati să participe peste 300 de persoane, tineri și publicul larg, precum și ONG-uri, asociaţii de tineret, studenţi din centrele universitare din București, care și-au manifestat dorința de a ni se alătura.

Aflați mai multe detalii despre eveniment la: http://www.europarl.ro/ro/ziua-europei–9-mai-2014.html;jsessionid=1FC8DAC8C55769C3648913D5CA9B32A5.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează