Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cea mai extinsa campanie de informare din istoria industiei muzicale despre importanta gestionarii energiei europene prezinta un eveniment special in Romania

0

Pe 27 octombrie, EE MUSIC – cea mai extinsa campanie de constientizare din istoria industriei muzicale europene despre importanta getionarii energiei prezinta un semninar de lucru la The Institute la Institutul, pe Stirbei Voda 104-106, Bucuresti.

invitatieEEMusic

Productia de concerte, festivaluri de muzica, dar si industria cluburilor de noapte pot fi afaceri cu un consum mare de energie si, in ciuda marjelor stranse si a cresterii costurilor de productie, industria muzicala nu valorifica, in prezent, potentialul de eficienta energetica si de reducere a costurilor. Acesta este motivul pentru care EE MUSIC isi propune sa creeze un dialog intre liderii din industrie pentru o cultura muzicala europena, bazata pe energie sustenabila si eficienta.

Seminarul EE MUSIC se axeaza pe discutii despre utilizarea eficienta a energiei, managementul energiei și durabilitatea in industria muzicala impreuna cu Martha Bissmann si Jacob Bilabel, initiatorii proiectului. Evolutia verde si MAINOI vor aduce continut local si vor prezenta experientele lor. Acestia sunt partenerii romani ai proiectului și vor vorbi despre barierele și oportunitatile care pot aparea in productia sustenabila a unui evenument muzical.

Seminarul EE Music sustinut in Bucuresti, Romania, are ca scop punerea in contact a proprietarilor de cluburi cu membrii specializati ai agentiilor de energie. Participantii vor putea sa-si extinda orizontul de expertiza si sa obtina o noua perspectiva legata de economisirea energiei in industria muzicala. De asemenea, ei vor afla cum trebuie folosite instrumentele IG EE Music, un calculator de CO2, specific pentru cladiri și festivaluri menit sa ajute organizatorii de evenimente sa poata urmari care este impactul de CO2.

Mai multe informatii despre activitatile EE MUSIC sunt disponibile pe:
http://www.ee-music.eu/

Despre EE Music:

EE Music este o initiativa europeana care isi propune sa inspire lideri din industrie prin transferul conceptului de energie inteligenta, care inseamna economie de energie si de costuri fara a priva publicul de calitatea divertismentului.
EE MUSIC stabileste o retea regionala de lideri, sustinuta de expetii din industria de energie si muzica, la nivel mondial, care sunt dispusi sa initieze o schimbare și sa ajute evenimentele muzicale sa-si reduca impactul asupra mediului si consumul de energie.
Aflati mai multe detalii aici: http://www.ee-music.eu/

The sole responsibility for the content of this publication lies with the authors. It does not necessarily reflect the opinion of the European Union. Neither the EACI nor the European Commission are responsible for any use that may be made of the information contained therein.

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.