Cea de-a III-a editie „Lead Your Life” se pregateste pentru tine!

0

Daca te-ai intrebat vreodata „Ce imi doresc cu adevarat in viata mea? Cum imi ating obiectivele? Cum devin mai productiv/a?”, vei gasi raspunsurile si resuresele necesare pentru a ajunge mai aproape de visele tale in cadrul seminarului Lead Your Life!

lead
Seminarul Lead Your Life iti impartaseste strategiile pentru atingerea viselor tale, cum sa nu renunti la ele si sa devii o versiune mai buna a ta!
Nu rata aceasta oportunitatea extraordinara de dezvoltare personala de 2 ore, care vor valora cat 10!

Cand? Marti 25 februarie, ora 19:00.

Unde? Marshal Garden Hotel 5* (Strada Dorobanti, 52) (vezi harta aici)

Speaker: Dragos Barbalata (afla mai multe despre Dragos aici)

Detalii aici

Seminarul este gratuit, dar accesul se face doar pe baza de lista de invitati. (click aici)

Inregistrarea in sala se realizeaza incepand cu ora 18:30.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează