Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cea de-a doua ediție a conferinței internaționale S-MUNOB are loc în martie, 2015

0

În perioada 12–16 Martie va avea loc conferinţa internaţională S-MUNOB 2015 (Student Model United Nations of Bucharest) în Bucureşti, reunind studenţi din întreaga lume pasionaţi de public speaking şi dezbateri. Conferinţa, una ce urmează îndeaproape modelul celor care au loc în cadrul UN, se află la cea de-a doua ediţie și se adresează studenţilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani să se alăture unei experienţe internaţionale inedite.

sticker promovare

S-MUNOB este o conferinţă diplomatică, oferind studenţilor oportunitatea de a-şi îmbunătăţi capacităţile de argumentare, dar şi de a vorbi în public. Fidelă modelului ONU, conferinţa va întruni mai multe comitete precum: Crisis Security Council, Economic and Social Committee, International Court of Justice etc., acestea fiind structurate pe baza unor subiecte de interes internaţional şi clasificate în funcţie de  abilităţile şi experienţa anterioară a participanţilor.

Conferința se va desfășura pe parcurusl a 4 zile, incluzând şi evenimente conexe pentru ca experienţa să fie una completă. S-MUNOB oferă delegaţilor oportunitatea de a interacţiona cu tineri ce împărtăşesc aceleaşi pasiuni şi interese, prilejul de a face parte dintr-o comunitate, a tinerilor MUN, deviza pe care o propune anul acesta fiind: ,,You are the world of tomorrow!ˮ.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SMunob şi pe site: www.smunob.org . Pe toţi cei pasionaţi de experienţe internaţionale îi invităm să participe la S-MUNOB 2015 !

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.