Cea de-a doua ediție a conferinței internaționale S-MUNOB are loc în martie, 2015

0

În perioada 12–16 Martie va avea loc conferinţa internaţională S-MUNOB 2015 (Student Model United Nations of Bucharest) în Bucureşti, reunind studenţi din întreaga lume pasionaţi de public speaking şi dezbateri. Conferinţa, una ce urmează îndeaproape modelul celor care au loc în cadrul UN, se află la cea de-a doua ediţie și se adresează studenţilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani să se alăture unei experienţe internaţionale inedite.

sticker promovare

S-MUNOB este o conferinţă diplomatică, oferind studenţilor oportunitatea de a-şi îmbunătăţi capacităţile de argumentare, dar şi de a vorbi în public. Fidelă modelului ONU, conferinţa va întruni mai multe comitete precum: Crisis Security Council, Economic and Social Committee, International Court of Justice etc., acestea fiind structurate pe baza unor subiecte de interes internaţional şi clasificate în funcţie de  abilităţile şi experienţa anterioară a participanţilor.

Conferința se va desfășura pe parcurusl a 4 zile, incluzând şi evenimente conexe pentru ca experienţa să fie una completă. S-MUNOB oferă delegaţilor oportunitatea de a interacţiona cu tineri ce împărtăşesc aceleaşi pasiuni şi interese, prilejul de a face parte dintr-o comunitate, a tinerilor MUN, deviza pe care o propune anul acesta fiind: ,,You are the world of tomorrow!ˮ.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SMunob şi pe site: www.smunob.org . Pe toţi cei pasionaţi de experienţe internaţionale îi invităm să participe la S-MUNOB 2015 !

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează