Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ce vorbesc managerii între ei, dar niciodată în public? George Butunoiu @ The HUB Bucharest

0

 Marți, 18 iunie, de la 18.30 The HUB Bucharest vă invită la o discuție cu George Butunoiu despre duplicitatea discursului managerial în spațiul public.

HUB Living Library cu George Butunoiu este un eveniment la care vei afla povestea unei călătorii antreprenoriale care a început cu mai bine de 20 de ani în urmă. Vei descoperi cum modelează managerii societatea în care trăim și care sunt antributele care susțin dezvoltarea unei cariere.

Vor fi puse în discuțiile perspective despre cum liderii din domeniul afacerilor, fie că vorbim despre corporații ori antreprenori, influențează persoanele din jurul lor și cum acțiunile lor pot determina schimbări pozitive la nivelul întregii societăți.

Asigură-te așadar că aduci cu tine curiozitatea, întrebările, poveștile și lăsa-te inspirat! Detalii despre eveniment și înregistrările sunt disponibile pe pagina evenimentului bucharest.the-hub.net/event/living-library-with-george-butunoiu

 

Despre George Butunoiu

George Butunoiu a fost printre primii români care a lansat o afacere în domeniul recrutării, în 1992. El s-a alăturat Ward Howell Euroselect în 1996 ca Managing Partner al biroului din România, o afacere pe care a cumpărat-o în 2003, ca mai apoi să devină Managing Partner al Alexander Hughes România. El a creat propria companie, George Butunoiu ltd. în 2006, împreună cu alți parteneri de afaceri. Ca autor al multor articole de afaceri, precum și în calitate de fondator și membru activ în organizații profesionale, asociații și proiecte, George Butunoiu este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața românească de consultanță.

Despre The HUB București

The HUB București este un spațiu de colaborare conceput pentruinovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. The HUB București oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și găzduiește lunar evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.).

George_Butunoiu

 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.