Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ce spun despre tine hainele pe care le porți? Atelier de stil vestimentar cu Valentina Bălașa Ario

0

Hainele pe care le porţi vorbesc despre tine. Ştii ce spun ele despre felul în care gândeşti, simţi şi acţionezi? Sau despre jobul tău, prietenii şi activităţile preferate? La Atelierul de stil vestimentar care începe din 19 ianuarie la Fundația Calea Victoriei, Valentina Bălaşa Ario te învaţă cum să descifrezi şi să foloseşti corect limbajul veşmintelor.

Mai mult, stând de vorbă cu lectorul – model și consilier de stil cu multă experiență – vei afla care sunt ținutele care avantajează tipul tău de siluetă și cum poți evalua un articol vestimentar astfel încât să alegi ceea ce ți se potrivește. În funcţie de ten, culoarea părului şi a ochilor, descoperi care sunt culorile şi nuanţele pe care ar trebui să le porți.

Există, într-adevăr, câteva articole vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui. Una dintre ședințele cursului este aproape în întregime dedicată discuțiilor despre alcătuirea garderobei de bază, bineînțeles, ținând cont de preferinţele personale şi stilul de viaţă al fiecărei cursante. Această ședință te va ajuta să-ți planifici mai bine cumpărăturile și să reduci numărul hainelor cumpărate din impuls.

Sigur că ne vom ocupa și de normele şi regulile care ne ajută să armonizăm ţinuta pe care o purtăm cu evenimentul la care participăm, la capitolul cod vestimentar. Tot atunci vei învăța să identifici și analizezi cele mai des întâlnite greşeli de stil.

La final de curs vei ști ce stil te definește și cum să folosești schimbările modei în avantajul tău.

Ce zici? Vii la curs? Atunci rezervă-ți patru seri de vineri, de la 19.00, începând din 19 ianuarie. Taxa de participare este de 240 de lei, înscrieri-le se fac pe mail, pe contact@victoriei.ro, iar întâlnirile se țin la sediul Fundației Calea Victoriei, pe strada Popa Soare, la numărul 40.

​foto: Valentina Bălașa Ario

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.