Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ce soluții inovatoare pot reduce cantitatea de deșeuri din plastic?

0

Impact Hub Bucharest vă invită pe 17 noiembrie la Hub Talks, evenimentul în cadrul căruia se va discuta cum afectează risipa de ambalaje din plastic mediul înconjurător, societatea și economia, precum și ce soluții inovatoare pot fi utilizate pentru reducerea impactului acestora.

Plastic-Fantastic-Challenge

Principalele subiecte de discuție din cadrul evenimentului Hub Talks sunt:

  • Care sunt provocările care intervin în abordarea problemei risipei de plastic?
  • Unde greșim în încercarea de a soluționa această problemă – și de ce?
  • Modalități prin care și cele mai mici inovații pot conduce la un impact major și mai puțină risipă.

Invitații speciali în cadrul evenimentului sunt:

  • Anda Copăceanu – Manager de Comunicare și PR Green Group
  • Dana Dobrescu – Manager de Comunicare Unilever Europa Centrală și de Sud Est
  • Lorita Constantinescu – Director de Comunicare și PR Eco-Rom Ambalaje

La evenimentul Hub Talks din data de 17 noiembrie sunt așteptați toți cei interesați de felul în care putem contribui la reducerea risipei și a impactului negativ al utilizării ambalajelor din plastic.

”Pentru noi, această întâlnire face parte dintr-un efort mai ambițios : susținem inițiativa europeană Plastic Fantastic Challenge, un program lansat de Enviu în parteneriat cu rețeaua Impact Hub. Competiția încurajează inovarea în domeniul utilizării plasticului, iar cea mai bună idee va fi premiată cu 10.000 de euro și abonamente la Impact Hub în urma participării la bootcampul final din martie,” a declarat Lucian Grămescu, Project Manager Plastic Fantastic Challenge Romania

Participarea la eveniment este gratuită, înregistrările fiind deschise pe pagina evenimentului http://www.impacthub.ro/event/plastic-fantastic-challenge-innovation-for-less-plastic-waste/

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 70 de orașe de pe 5 continente.

 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.