“Ce povesteşte portul popular românesc”

0

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită sâmbătă, 16 februarie 2013, orele 11.00, la o masa rotundă, cu titlul „Ce povesteşte portul popular românesc”.

Evenimentul va avea loc in sala Multimedia şi va fi moderat de doamna Adina Nanu, cu participarea deosebită a doamnei Olga Horşia, doctor în etnografie şi folclor, consilier Romartizana.

Afiş-Adina Nanu

Membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România şi unul dintre specialiştii români în costum, prof. univ. dr. Adina Nanu este autoarea unei importante cărţi de istorie a costumului publicată în România. De peste 50 de ani, doamna Adina Nanu predă cursuri de Istoria Artelor, Istoria Stilurilor şi a Costumului la Universitatea Naţională de Arte şi Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti.

Sala Gheorghe Focşa încă găzduieşte expoziţia “Ce povesteste portul popular românesc”, aceasta fiind cea de a 15-a expoziţie a doamnei Adinei Nanu.

Expoziţia mai poate fi vizitată până la data de 17 februarie 2013, de miercuri până duminică, între orele 09.00 – 17.00.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează