Ce invatam de la Concordia Bakery?

0

Kornspitz 

Inventat în anul 1984, Kornspitz-ul a ajuns repede cea mai consumată chiflă din toată Europa. Zilnic, se mănâncă în 65 de țări cca. 4,5 milioane de bucăți din această chiflă gustoasă și crocantă.

Un Kornspitz conține 7% fibre și multe vitamine și minerale. Produsul face parte din multe diete moderne. Bineînțeles, respectăm rețeta originală inventată în Austria.

Pentru a gusta deliciosul Kornspitz, vă așteptăm cu drag la Concordia Bakery– noua cafenea-concept* din zona piața Victoriei, la parterul clădirii Premium Plaza din București. 

* Concordia Bakery este un nou model de business social, prin care toate fondurile obținute din vânzarea produselor susțin formarea profesională, în cadrul atelierului de brutărie, a tinerilor proveniți din medii defavorizate.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează