Cauti un job? Cauti un job BUN?

0

Compania de training Know!, cu peste 13 ani de experienta pe piata romaneasca de consultanta in resurse umane, organizeaza JOI, 31 MAI 2012, la Sala Palatului – Sala Luterana (Bucuresti), intre orele 10.00 – 18.00, Targul de Joburi “Iei parte, ai carte… de munca!”

Vor fi prezenti angajatori de top cu locuri de munca din domenii variate: Inginerie, It&C, Productie, Vanzari, Asigurari, FMCG, Retail, BPO, Automotive, Financiar, Telecomunicatii, Constructii etc.

Targul este organizat in cadrul proiectului “Iei parte, ai carte…de munca”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, „Investeste in Oameni” si se adreseaza tuturor persoanelor care isi cauta un loc de munca.

Organizatorii vor oferi premii la Tombola care se va derula pe tot parcursul evenimentului.

Participantii sunt asteptati cu “CV-ul in buzunar”!

Parteneri in proiect: Sales Consulting, AIESEC si SSE (Societatea Studentilor Europenisti).

Website: www.know-team.ro/ieiparte/jobs

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează