Cautam zarzavagiu urban. Asociatia Start Focus

0

Esti licean in an terminal, student sau tanar si iti doresti sa ai un impact pozitiv asupra comunitatii locale? Ai initiativa si esti constient de importanta lucrului alaturi de o echipa? Vrei sa participi la schimburi de tineri, training-uri in mediu international, dar sa si organizam impreuna in Romania astfel de evenimente? Te atrage mediul non formal? Iti place sa mananci si sa te joci?

Viziunea Start Focus: Ne dorim un viitor sustenabil si o societate in care drepturile omului sa fie respectate.

Misiunea Start Focus este de a creste implicarea tinerilor in activitati sustenabile, dezvoltarea lor personala prin colaborare si implicare locala si internationala si facilitarea constientizarii de catre acestia a drepturilor omului.

Start Focus este o asociatie nonguvernamentala si non profit tanara, cu sediul in Bucuresti, ce si-a propus sa isi indeplineasca misiunea urmarind anumite valori in cadrul evenimentelor organizate si a actiunilor intreprinse:
1. sustenabilitate
2. leadership
3. colaborare
4. dezvoltare personala
5. cultura.

Printre activitatile noastre de pana acum se numara gatirea alaturi de copii si tineri pentru cresterea constientizarii asupra alimentatiei, colaborarea cu parteneri din alte tari pentru schimburi de tineri si training-uri ca si organizatie de trimitere, organizarea unui test quest pentru cunoasterea Centrului Vechi al Bucurestiului, seri de board games si plantare de legume in apartament, participarea la cursuri, training-uri si conferinte in tara si in afara, scriere de proiecte.

Vrei sa fii zarzavagiu urban? Completeaza acest formular.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează