Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cautam zarzavagiu urban. Asociatia Start Focus

0

Esti licean in an terminal, student sau tanar si iti doresti sa ai un impact pozitiv asupra comunitatii locale? Ai initiativa si esti constient de importanta lucrului alaturi de o echipa? Vrei sa participi la schimburi de tineri, training-uri in mediu international, dar sa si organizam impreuna in Romania astfel de evenimente? Te atrage mediul non formal? Iti place sa mananci si sa te joci?

Viziunea Start Focus: Ne dorim un viitor sustenabil si o societate in care drepturile omului sa fie respectate.

Misiunea Start Focus este de a creste implicarea tinerilor in activitati sustenabile, dezvoltarea lor personala prin colaborare si implicare locala si internationala si facilitarea constientizarii de catre acestia a drepturilor omului.

Start Focus este o asociatie nonguvernamentala si non profit tanara, cu sediul in Bucuresti, ce si-a propus sa isi indeplineasca misiunea urmarind anumite valori in cadrul evenimentelor organizate si a actiunilor intreprinse:
1. sustenabilitate
2. leadership
3. colaborare
4. dezvoltare personala
5. cultura.

Printre activitatile noastre de pana acum se numara gatirea alaturi de copii si tineri pentru cresterea constientizarii asupra alimentatiei, colaborarea cu parteneri din alte tari pentru schimburi de tineri si training-uri ca si organizatie de trimitere, organizarea unui test quest pentru cunoasterea Centrului Vechi al Bucurestiului, seri de board games si plantare de legume in apartament, participarea la cursuri, training-uri si conferinte in tara si in afara, scriere de proiecte.

Vrei sa fii zarzavagiu urban? Completeaza acest formular.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.