Căutăm vânători urbani

0

motivul 3

– V-ați rătăcit? Ce căutați?
– Un bovindou…
Pe traseu, asemenea dialoguri sunt aproape inevitabile…


Căutăm vânători urbani pentru Vânătoarea de comori arhitecturale și urbane #8, din 28 mai 2016.
Vânătorii urbani trebuie să caute, la rândul lor, comori precum ancadramente de ferestre, balcoane din fier forjat, bovindouri (ferestre ușor ieșite în afară), marchize, intrări vitrate, catarge Art Deco și câte și mai câte.

motivul 4

Cum trebuie să fie un vânător urban? Curios, atent, dornic să știe un pic mai multe despre arhitectură și despre istoria orașului București. Cu spirit de observație și de distracție.

Ce ar trebui să facă? Să ne dea de veste până joi, 26 mai, că dorește să intre în competiție. Da, Vânătoarea de comori arhitecturale e o competiție pe echipe, în care câștigă … toată lumea, pentru că fiecare află ceva nou. Dar da, avem și premii. Și mențiuni. Și acceptăm atât echipe cât și oameni fără echipă.

Înscrierile se fac aici: http://www.vanatoarea-arhitecturala.ro/ma-inscriu/

Informații despre Vânătoare și despre taxa de înscriere: http://www.vanatoarea-arhitecturala.ro/faq/

motivul 5

Vânătoarea de comori arhitecturale este un eveniment distractiv – educativ-cultural dar mai ales arhitectural, ce se desfășoară într-o zonă relativ necunoscută a Bucureștiului. Este o competitie pe echipe prin care te familiarizezi cu câteva noțiuni de arhitectură în timp ce descoperi un cartier din punct de vedere vizual.

Mai multe detalii, găsiţi pe pagina de Facebook a evenimentului: Vânătoarea de comori arhitecturale nr 8 (https://www.facebook.com/events/758842814259590/) și pe www.vanatoarea-arhitecturala.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.