Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Căutăm Ucenici Vrăjitori

0

Fundatia Motivation Romania își mărește echipa de Vrăjitori de cuvinte și imagini. Căutăm doi Ucenici Vrăjitori, care să învețe împreuna cu noi să stăpânească imaginile și cuvintele pentru o cauză bună – cea a traiului independent și a serviciilor pentru copiii și tinerii cu dizabilități din România.

Ne dorim ca noii membri ai echipei noastre să fie:

  • Iuți la vorbe mobilizatoare pentru cauza noastră;
  • Inspirați pentru a transmite mesajele noastre în cuvinte și imagini potrivite;
  • Abili în manevrarea instrumentelor de editare foto, grafică și video;
  • Pricepuți la fotografie, infografice, social media, web, adwords;
  • Vorbitori și scriitori fluenți în limbile română și engleză; limba maghiara este un avantaj;
  • Dispuși să calatorească aproximativ 30% din timp în țară pentru realizarea obiectivelor de lucru.

Încurajam participarea persoanelor cu dizabilități la procesul de selecție!

Recrutare de Vrăjitori de cuvinte și imagini_Fundați Motivation România

Oferim

  • Contract de voluntariat pe 3 luni cu posibilitatea de prelungire pentru 6 luni și ulterior posibilitatea de angajare;
  • Oportunitatea de dezvoltare personală într-un domeniu în ascensiune;
  • Mediu de lucru motivant, dinamic, care stimulează creativitatea, dezvoltarea de atitudini pozitive fața de persoanele cu dizabilități;

Cum poți intra în echipa noastră

Trimite CV format Europass, scrisoare de intenție în limba engleză și trei mostre ale muncii tale de pana acum la email comunicare@motivation.ro, pâna cel târziu 17 februarie 2017.
Te rugăm să optezi pentru una dintre cele doua tipuri de poziții – Ucenic imagini și povești mobilizatoare sau Ucenic social media si web. Persoanele selectate vor fi invitate la interviu.

Aceste poziții pot combina lucrul de acasa cu lucrul la birou, la sediul Motivation din localitatea Buda, județul Ilfov sau pe drumurile patriei, alături de echipele Motivation și persoanele cu dizabilități pe care le sprijină.

Dacă vrei să afli mai multe despre Fundația Motivation România, aruncă o privire pe site-ul nostru www.motivation.ro, pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/FundatiaMotivationRomania/  sau pe canalul Youtube

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.