Căutăm noul Viking șef în logistică

0

Ai coordonat echipe de 2-5 oameni? Ai comunicat cu succes cu oameni din diferite medii sociale? Îți dorești să înveți continuu și să crești profesional?

Îți place să găsești soluții la orice provocare apărută?

Dacă răspunsul tău este DA, înseamnă că ești pregătit să-ți încerci puterile în programul RECICLETA, unde este nevoie de un nou „Viking șef în logisticăˮ. Cargo-tricicletele noastre navighează prin sectoarele 1 și 2 ale Bucureștiului pentru a colecta deșeuri reciclabile de la birouri și scări de bloc, iar „căpitanii” conducători ai cargo-tricicletelor sunt persoane din grupuri vulnerabile, cărora le place mișcarea și să aibă grijă de mediu. Cu „navele” noastre am reciclat în 8 ani de activitate: peste 420 tone de deșeuri, în special hârtie, și am salvat peste 6.000 de arbori de la tăiere, colaborăm cu peste 200 de firme și 300 de scări de bloc.

Informatii suplimentare pe site https://www.recicleta.ro/cautam-noul-viking-sef-in-logistica/

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.