Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Caută-ți vocația sâmbătă, 17 septembrie!

0

„Îmi caut vocaţie” revine în forţă cu cea de-a patra ediţie, sâmbătă, 17 septembrie!

De vrei să vezi cum e să cauți vocația, mergi sâmbătă 17 septembrie la evenimentul organizat de prietenii de la amdoar18ani.ro Despre ce este vorba?

Când erați mici vă plăcea să luați oalele mamei și să băteți cu jucăriile în ele până le sărea smalțul? Umblați în dulap când erați singuri și îi luați rochia de mireasă sau cele mai frumoase haine pe care le decupați pentru a face îmbrăcăminte păpușilor? Sau locul vostru preferat în timpul claselor primare era la colț, pentru că tot ce vă plăcea să faceți în ore era să desenați pe bancă?

Dacă vă gândiți cu drag la acele vremuri, dacă încă aveți aspirații către aceste activități, dacă sunteți convinși că în aceste domenii vă doriți să lucrați în viitor sau dacă încă nu v-ați hotărât în ce direcție vreți să mergeți, atunci evenimentul Îmi caut vocație este exact locul unde trebuie să vă aflați!

Ce se va întâmpla la Îmi caut vocație?

Ei bine, sunt sigură că aceasta este întrebarea pe care v-o puneți cu toții. Așadar, la evenimentul nostru sunteți invitați cu mic, cu mare, pentru a interacţiona cu trei persoane ce vor fi dispuse să vă spună poate unele dintre cele mai ascunse secrete din spatele meseriilor lor și să vă răspundă la orice întrebare legată de acestea.

Mai exact, veți avea ocazia să ascultați sfaturi și nu numai, de la: Octav Ungureanu – comics artist, Bogdan Neagu – meșteșugar dibace și, nu în ultimul rând, Adi Tetrade – toboșarul trupei Jukebox, trei persoane în compania cărora vă asigurăm că nu vă veți plictisi! Fiecare dintre ei va vorbi cu voi timp de 30 de minute, povestindu-vă despre cele mai grele momente întâmpinate de-a lungul carierei, dar şi cele mai mari satisfacţii pe care ei le-au avut.

Iar asta nu e tot! După ce fiecare dintre ei va avea grijă să vă prezinte într-un mod cât mai interesant joburile pe care le-au ales, va urma un moment în care vă vom pune norocul la încercare: datorită sponsorului nostru oficial – CTS Corner şi partenerilor noștri de la de la Diverta, vom organiza o tombolă la care vor participa toți cei prezenți.

Așadar, nu numai că veţi asculta cele mai mişto sfaturi de la cei trei invitaţi, dar unii dintre voi vor pleca acasă şi cu premii dintre cele mai diverse.

Când și unde?

Păi vă așteptăm cu ușile deschise sâmbătă, 17 septembrie 2011, ora 11:00 (nici mai devreme, nici mai târziu), pentru a ne fi alături la un super eveniment în centrul vechi, la Godot Cafe-Teatru de pe Strada Blănari nr. 14!

Intrarea la eveniment este liberă!

Sursa: amdoar18ani.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.