Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CATWALK caritabil cu haine, genți și accesorii croite în atelierul social MERCI

0

Poartă o faptă bună!
CATWALK caritabil cu haine, genți și accesorii croite în atelierul social MERCI

Marți, 5 iulie de la 19.30, Merci Charity Boutique și Acuarela te invită în strada Polonă, nr. 40 la “Catwalk caritabil cu haine, genți și accesorii croite în atelierul social MERCI”.

Merci_Poarta_web-01
Hainele, gențile și accesoriile care poartă mesajul “Port cu mine o faptă bună” vor fi îmbrăcate de oameni de bine, parteneri ai asociației care ne-au sprijinit de-a lungul timpului și care pentru acest eveniment vor îmbrăca o faptă bună. Creatiile pentru fapte bune sunt lucrate manual de Catinca Mihai, artisan designer @ 88 – for Him si AtelierMerci.ro.
Evenimentul va fi prezentat de Alex Dima, senior corespondent ProTV, producător al emisiunii “România, te iubesc” și prieten Merci Charity Boutique.

Fondurile obținute din vânzarea produselor din atelier merg către Zâna Merciluță (proiect medical pentru copii cu afecțiuni oncologice și copii cazuri sociale) și Merci la sat (proiect socio-educativ de burse de studiu pentru copiii de sat, renovare de școli și creare de laboratoare de informatică).

Rezervări la Acuarela: 0745.66.28.89
Info la dani@mercicharity.ro/0726.00.81.52

Atelier Merci este un atelier social de croitorie care susține cazuri sociale și medicale prin folosirea 100% a profitului în sprijinirea cauzelor umanitare susținute de asociație, prin crearea de produse care poartă mesajul “Port cu mine o faptă bună” și prin reciclare de produse primite în donație. Atelierul a fost deschis cu sprijinul UniCredit Bank și NESsT în noiembrie 2015.
www.ateliermerci.ro.

Parteneri:
Hello Menthol
Anca Moraru Make-up artist
Londra 17
88 – for Him
Mihai Constantineanu Photography (www.neanu.ro)

Foto afis: Mihai Constantineanu Photography
Model: Ioana Stroe
FB: https://www.facebook.com/events/825735360895369/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.