Catalizator- nocturna savantă

0

Combină un electron de creativitate cu un proton de bună-dispoziție și o să realizezi cel mai efervescent atom. incubator107 generează la început de an CATALIZATOR: pe 10 ianuarie, de la ora 21.00, la Connect HUB (Bucuresti, Dacia 99).

WEB-catalizator

Înscrie-te în gașca de cercetători prin mail la noi@incubator107.com, îmbracă costumul de om de știință și nu uita să aduci merinde moleculare. Și dacă vrei să scapi cu viață, donează 20 lei și hai la o poză de grup în Colțul fotografic experimental cu Fotosfera.

Pe tot parcursul nopții lansăm cele mai inovatoare laboratoare chimice și alchimice. Legea gravitatiei nu o putem schimba, dar perspectiva da. Schimbă-ți perspectiva! Reinventează-te! ca să poți înțelege tainele medicinii orientale. Decriptăm ADN-ul ca să ne realizăm la microscop propria dietă slow food, ca mai apoi să deslușim Tabelul lui Mendeleev într-un concurs catalizator de voie bună. Ne electrizăm prin  fitness mental și emoțional pentru a fi capabili să rezolvăm probleme metafizice prin terapia cu îngeri. Facem calcule peste calcule, prin numerologie să aflăm care este data potrivită pentru a ne vinde ideea de…afacere. Restabilim câmpul magnetic prin meditație în mișcare, ca într-un final să ne construim viața pe care fiecare din noi o dorim.

Alchimiști, cobai ori îndrăgiți savanți, haideți să dăm lumea peste cap la cele mai tari experimente CATALIZATOARE.

WEB calendar WEB-desfasurator

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează