Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Casuta cu copii

0

Un proiect dedicat celor care vor sa-si ignore neputinta pentru o zi

Casuta cu copii este o initiativa a tinerilor care cred ca multe din problemele care ne macina viata sunt fleacuri, ca lucrurile de care ne inconjuram sunt ambalaje in care ne ascundem frustrarile si libertatea pierduta si ca neputinta noastra de a schimba ceva poate sa se opreasca in fata unor lucruri simple.

Casuta cu copii este o zi in care iti propui sa-ti vezi viata altfel, sa te bucuri de ce ai si nu de ce ti-ai dori sa ai, sa traiesti clipele, nu hainele, masinile si gadgeturile. O zi in care rezolvi o problema cu adevarat importanta pentru un om pe care norocul l-a ocolit, o zi in care viata capata sens pentru ca prin tine ceva s-a schimbat.

Pe 11 decembrie 2010 ignora-ti neputinta de a schimba ceva si ajuta un copil sa mearga la scoala iarna aceasta. Cumpara-i o pereche de ghetute sau rechizite si da-i o sansa pe care viata i-a refuzat-o!

Pe 11 decembrie 2010, 50 de copii din Casa Florian (Bucuresti) vor primi ghete ca sa mearga la scoala, rechizite, produse de igiena si dulciuri. Vino alaturi de noi si vei invata ca viata inseamna mult mai mult decat credem in fiecare zi.

Participa la proiectul Casuta cu copii:
·         Doneaza lucruri sau produse alimentare
·         Doneaza o suma de bani
·         Spune si prietenilor
·         Ajuta-ne la cumparat si ambalat
·         Vino cu noi pe 11 decembrie 2010

Contacteaza-ne pe Facebook sau scrie-ne la casutacucopii@yahoo.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.