Câștigătorii Concursului literar „Incubatorul de condeie” dedicat scriitorilor amatori

0

Lauri poleiți, condeie sclipitoare

Câștigătorii Concursului literar „Incubatorul de condeie” dedicat scriitorilor amatori

Juriul a desemnat câștigătorii Concursului de debut literar Incubatorul de condeie, ediția a III-a desfășurat între 1 Oct. – 11 Nov. 2012, iar organizatorii Fundația pentru Tineret Danubius si d’Avid Boutique au plăcerea să-i prezinte:

Secțiunea Poezie:

Ilinca Pop (București, n. 1994)

Ioan Olimpiu Șerbu (Agnita, n. 1983)

Octav-George Adamescu (București, n. 1990)

Teodora Gheorghe (București, n. 1988)

Marius Adrian Lăzărescu (Pitești, n. 1960)

Secțiunea Proză:

Ioan Olimpiu Șerbu (Agnita, n. 1983)

Ionuț Vasilescu (București, n. 1981)

Gabriel Constantinescu (București, n. 1962)

Sorana Cancel (Nicolae Bălcescu, Bacău, n. 1994)

Dorina Tătăran, (București, n. 1973)

Ana-Sabina Yamamoto (București, n. 1984)

Constantin Capră-Ene (Râmnicu-Vâlcea, n. 1970)

Premiul Revistei SemneBune se acordă Dianei Bădică pentru deschiderea de a folosi poezia ca pe un instrument de auto-cunoaștere și de reinventare. Selecția a fost făcută de poetul Răzvan Țupa, coordonatorul atelierelor de creație, dintre toți participanții la „Poeticile Atelierelor IDC” care s-au înscris în concurs.

Sâmbătă 24 noiembrie, în Stabilimentul de Arte Grafice Energiea, începând cu orele 16:00, se decernează Premiile IDC, cu puțin fast, ca de obicei, iar membrii juriului, vor lectura cele mai inedite și originale texte care merită să fie făcute publice, semn de încredere și prețuire a talentului literar.

Programul serii culturale din Energiea este următorul:

–        16:00, Premiile IDC, ambele secțiuni: Poezie și Proză scurtă și Premiul Revistei SemneBune, celui mai prolific condei de la Atelier IDC

–        16:30, Antologia IDC 2012, în lectura publică a membrilor juriului acestei ediții

–        17:00, Lansare de carte: „Toamna asta citim Kafka” de Bianca Dobrescu (poetă premiată la ediția a II-a a Concursului IDC, 2011), lectură și sesiune de autografe

–        18:00 Socializare, Grolsch, Jazz Party

Adresa Energiea: Str. Brezoianu nr. 4, București.

Pentru evitarea aglomerației „mai în față și central”, vă rugăm să veniți din timp. J

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează