Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Câștigători, vernisaj și expoziții. Concursul de fotografie „Salonul Național de Fotografie Turistică”

0

Concursul de fotografie „Salonul Național de Fotografie Turistică” ajuns la ediția cu numărul XX s-a încheiat. Un juriu de specialitate a selectat din peste 900 de fotografii înscrise cele mai bune 300 de fotografii, acestea fiind apreciate pentru noutate, creativitate, originalitate și valoare artistică.

390-390

Fotografiile alese vor fi expuse prin intermediul a trei expoziții, prima desfășurându-se în cadrul Târgului de Turism al României, în perioada 17-20 noiembrie 2016, la Romexpo, pavilion C1, la etaj. Expoziția va putea fi vizitată între orele 10.00 și 18.00 de joi până sâmbătă, iar duminică între 10.00 și 16.00. Această primă expoziție este relizată cu sprijinul Autorității Naționale pentru Turism.

 

În data de 19 noiembrie, la Romexpo, va avea loc vernisajul și festivitatea de premiere a câștigătorilor.

Marele Premiu îi revine Adelei Lia Rusu pentru fotografia „Barajul Valea Drăganului”, iar Premiul Publicului a fost câștigat de Creosteanu Magdalena, cu fotografia „Mănăstirea Chiajna, monument istoric lângă groapa de gunoi a Bucureștiului”.

Printre premiile ce vor fi oferite câștigătorilor se numără: pachete de ghiduri turistice și colecții de vederi Merg.În București, participare gratuită și vouchere de discount la workshop-urile de fotografie și explorare urbană „Walk&Shoot” și vouchere de 10% reducere la achiziționarea unei imprimante/multifuncționale foto Epson L805/ L810/ L850 de la magazinul F64.

Câștigătorul marelui premiu este răsplătit cu o excursie de două persoane, timp de 3 nopți într-o zonă pitorească din România, și mai mult decât atât, acesta va primi o imprimantă foto Epson L805.

Cea de a doua expoziție a Salonul Național de Fotografie Turistică 2016 va avea loc în perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2016 în incinta Pieței Amzei, iar gazda evenimentului e Amzei Market Makers, o inițiativă The Institute și ING.

Mai multe detalii despre câștigătorii și premiile oferite se găsesc pe www.snft.ro.

Parteneri media: Merg.În, OrasulM.eu, Povestidecalatorie.ro, Calendarevenimete.ro, ComunitateFoto.ro

Sponsorul principal al Salonului Național de Fotografie Turistică: Epson .

Alți sponsori: Merg.În

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.