Câștigă o excursie în Japonia în doar 15 minute, la Romanian Japanese Tech Forum

0

Prima ediție a Romanian Japanese Tech Forum are loc pe 8 decembrie 2022, începând cu orele 13:00, în Aula Magna a Universității Româno-Americane din București.

Forumul reunește 14 companii japoneze din domeniul tehnologiei, care își vor prezenta activitatea și oportunitățile de carieră, cu scopul de a recruta personal din România și de a construi noi relații de business cu țara noastră.

Evenimentul se adresează atât studenților și masteranzilor din domeniul IT, elevilor pasionați de informatică, dar și companiilor românești care au ca obiectiv dezvoltarea de parteneriate strategice în industrie.

În cadrul ceremoniei de deschidere a Romanian Japanese Tech Forum vor participa și vor lua cuvântul: Excelența Sa, Hiroshi Ueda, Ambasadorul Japoniei în România, Mineko Ota, Director General, Ministerul Economiei, Comerțului și Industriei din Japonia și Prof. Univ. Dr. Habil. Costel Negricea, Rector al Universității Româno-Americane.

Ne face o deosebită plăcere să găzduim Romanian Japanese Tech Forum la Universitatea Româno-Americană. Mă bucur nespus că vom avea ocazia să avem alături, în premieră, 14 companii de top din domeniul IT, față în față cu tinerii profesioniști aflați la început de drum, care au șansa să creeze legături directe cu lumea viitorului. Noi, la Universitatea Româno-Americană, derulăm numeroase parteneriate cu mediul de afaceri și organizațional, oferind astfel, posibilitatea unor experiențe universitare aplicate, pentru și împreună cu studenții și absolvenții noștri. Aceste experiențe educaționale unice sunt posibile și prin derularea, pe toată durata anului universitar, a unor proiecte extra curriculare care includ interacțiuni cu profesorii străini, numeroși invitați în cadrul cursurilor sau seminarelor, dar și prin workshop-uri cu specialiști din mediul economico-social, atât din țară, cât și din străinătate.”, a declarat Prof. Univ. Dr. Habil. Costel Negricea, Rector al Universității Româno-Americane.

Companiile japoneze care își vor prezenta activitatea în cadrul forumului sunt: ZeeVaa Communications Inc, Scheme Verge Inc, Hacarus Inc, WealthPark Co., Ltd, Conories Technologies, Unixon Systems Co, AWL Inc, Diverta Inc, Capy, S’UIMIN, Rococo Co, KMD A/S, PicoCELA Inc, Software Research Associates Inc.

Agenda forumului cuprinde cele 14 prezentări ale companiilor japoneze invitate, un panel de discuții și o competiție de programare, adresată tuturor participanților. Cine reușește să rezolve o problemă de codare în 15 minute poate câștiga o excursie în Japonia!

Participarea la competiție, cât și la Romanian Japanese Tech Forum, este gratuită și se face cu înregistrare pe website-ul evenimentului:https://challengerocket.com/romanian-japanese-tech-forum.

Organizatorii evenimentului sunt: Mynavi, Japonia, Universitatea Româno-Americană, Challenge Rocket.com, JETRO.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.