Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Castelele și conacele revitalizate, „oaspeți” de seamă la Muzeul Cotroceni

0

Anul cultural 2016 debutează în București cu cel mai recent proiect al Asociației ARCHÉ, expoziția Monumente Uitate: castele și conace revitalizate, al cărei vernisaj va avea loc joi, 14 ianuarie, începând cu ora 18:00, la Muzeul Național Cotroceni.

1414582066_634

Cu această ocazie, Asociația ARCHÉ invită publicul larg să descopere poveștile din spatele proiectelor de revitalizare a unor castele și conace de pe întreg teritoriul României, relatate chiar de către cei care le-au inițiat și implementat: proprietari și administratori, intervievați de membrii echipei ARCHÉ în cadrul unui proces laborios de documentare și cercetare.

Expoziția poate fi vizitată la Muzeul Național Cotroceni până la data de 30 ianuarie 2016, de marți până duminică, în intervalul orar 9:30 – 16:30, în baza actului de identitate în original. Mai multe detalii referitoare la vizitarea Muzeului Național Cotroceni sunt disponibile pe pagina web a muzeului. Evenimentul este realizat cu sprijinul financiar al Ministerului Culturii, în cadrul programului dedicat Zilei Culturii Naționale – 2016.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.