Casa Presei va avea prima parcare de biciclete din Bucuresti

0

Casa Presei va avea în primăvară prima parcare de biciclete din Bucureşti!

Primăria Sectorului 1 doreşte să realizeze, ca proiect experimental, prima parcare de biciclete din Bucureşti în primăvara anului 2010, în faţa uneia dintre cele mai populate clădiri din Bucureşti, Casa Presei Libere.

parcare-bicicleteAndrei Chiliman, primarul sectorului 1, a declarat luni pentru REALITATEA.NET că doreşte să extindă acest proiect la nivelul întregii Capitale, dar vrea să realizeze mai întâi un experiment, pentru a vedea dacă parcările de biciclete au succes. Primarul a mai precizat că parcările nu sunt scumpe de realizat şi că doreşte ca anul următor sectorul 1 să fie populat de mai multe astfel de parcări.

(foto Florin Ghindă, august 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează