Casa de pe Chei, spatiu de lucru de inchiriat pentru proiecte din industrii creative

0

“Casa de pe Chei” este un proiect marca ArtWe prin care ne dorim sa adunam sub acelasi acoperis minti tinere si creative, fie ca sunt ong-uri, artisti sau persoane care au proiecte faine, dar care se confrunta cu lipsa unui spatiu unde sa-si desfasoare munca de zi cu zi..

Mai multe detalii pe www.artwe.ro

casa de pe chei

Suntem colegi de casa cu Vika Tonu Design, 441 Design Studio, Naiana Vatavu & Alina Rascu, Asociatia Komunitas, Bogdan Deliu Design, Cezar Necula & CuBrain, iar in acest moment avem o camera disponibila pentru inchiriat.

“Casa de pe Chei” este un spatiu prietenos, cu 5 camere, 1 bucatarie si o curte generoasa, situat pe Splaiul Unirii nr. 195. Gradina este de asemenea pusa la dispozitie celor care-si doresc sa lucreze in liniste, pentru organizare de workshopuri, traininguri neconventionale, proiectii de film sau piese de teatru.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.