Casa de pe Chei, spatiu de lucru de inchiriat pentru proiecte din industrii creative

0

“Casa de pe Chei” este un proiect marca ArtWe prin care ne dorim sa adunam sub acelasi acoperis minti tinere si creative, fie ca sunt ong-uri, artisti sau persoane care au proiecte faine, dar care se confrunta cu lipsa unui spatiu unde sa-si desfasoare munca de zi cu zi..

Mai multe detalii pe www.artwe.ro

casa de pe chei

Suntem colegi de casa cu Vika Tonu Design, 441 Design Studio, Naiana Vatavu & Alina Rascu, Asociatia Komunitas, Bogdan Deliu Design, Cezar Necula & CuBrain, iar in acest moment avem o camera disponibila pentru inchiriat.

“Casa de pe Chei” este un spatiu prietenos, cu 5 camere, 1 bucatarie si o curte generoasa, situat pe Splaiul Unirii nr. 195. Gradina este de asemenea pusa la dispozitie celor care-si doresc sa lucreze in liniste, pentru organizare de workshopuri, traininguri neconventionale, proiectii de film sau piese de teatru.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează