Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Carti si jucarii cadou pentru copiii de la Centrul de zi Sfanta Sofia

0

In perioada 12-20 decembrie, la Fundatia Calea Victoriei strangem carti si jucarii pentru copiii de la Centrul de zi Sfanta Sofia.

Joi, 20 decembrie, copiii vor avea o mica serbare de Craciun. Au invatat colinde si poezii frumoase si, cateva zile, au lucrat impreuna cu voluntarii fundatiei noastre si ai Revistei Arhitext decoratiuni si ornamente de Craciun.

Pentru ca au fost harnici si cuminti, vrem sa-l ajutam pe Mos Craciun sa le puna copiilor sub bradul impodobit de ei cat mai multe cadouri frumoase: carti, jucarii, dulciuri sau hainute.

Daca ne puteti ajuta sa le facem aceasta bucurie, puteti aduce darurile pentru ei la sediul Fundatiei Calea Victoriei – str. Caimatei 20, et. 3, zona Piata Rosetti.

Ne gasiti aici de luni pana vineri intre orele 11.00-20.30 si sambata, 15 decembrie, de la 11.00 la 14.00.

Pentru detalii, ne puteti contacta la adresa livia@victoriei.ro, sau la numarul de telefon 0735 863 846

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.