Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Carti si filme pentru un oras mai prietenos

0

Casuta cu carti este un proiect nascut din dragostea de carte. Din dragostea de invatatura. Si din credinta in puterea cartilor de a schimba comunitati, din speranta ca poti face o lume mai buna cu ajutorul lor.

Casutele cu carti sunt minibiblioteci comunitare, care functioneaza astfel: poti sa aduci carti si sa iei in acelasi timp. Sau poti doar sa aduci carti odata si sa iei altadata. Ideea este sa nu o lasam fara carti.Nu esti obligat sa iei o carte si sa o aduci pe aceeasi inapoi, poti sa pui orice carte care ti-a placut si vrei sa dai de stire mai departe.

In perioada 15.12.2019-15.01.2020, prin amabilitatea celor de la RADEF Romania Film, o casuta cu carti va asteapta in spatiul cinematografului Europa, din Calea Mosilor nr. 127, București un spatiu cultural pentru minti deschise si inimi bucuroase.

Pentru ca vizionarea unui film intr-o sala de cinema adevarata sau lectura unei carti sunt lucruri simple de facut, dar care ne pot aduce bucurii mari. Si ne pot deschide porti catre vise , ganduri, sperante despre care nu credeam ca exista.

Asadar, dragi prieteni iubitori de filme si carti, va asteptam ca impreuna sa dezvoltam o comunitate a celor care iubesc Bucurestiul si vor sa il transforme intr-un oras mai prietenos, intr-un oras locuibil nu doar de catre noi, dar mai ales de catre copiii nostri.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.