Carte interactivă la Bookfest „Eu cine sunt?”

0

„Eu cine sunt?” este prima carte interactivă lansată de Editura Tritonic în România! „Este o carte alcătuită exclusiv din întrebări, cu ajutorul căreia fiecare cititor poate să călătorească în viaţa lui. Este o carte deschisă pe care oricine o poate scrie în stilul său” scrie Hotnews despre cartea lui Mihail Musat.

eu-cine-sunt-screen-shot1„O carte scrisa doar cu intrebari pentru ca tu detii toate raspunsurile autentice care te pot ghida in viata. Tot ce ai nevoie pentru a gasi raspunsurile in tine fiind timp pentru tine (Tu cu tine), intrebari potrivite si puterea de a experimenta ceea ce simti. Asadar, persoana pe care trebuie sa ajungi sa o cunosti cel mai bine nu sunt eu sau oricine altcineva pe care il stii sau citesti. Acea persoana esti chiar tu.” scrie şi Salut Bucureşti.

 Mai mult chiar, pe site-ul salutbucuresti.ro am găsit si un concurs: „Editura Tritonic (link:http://www.tritonic.ro/blog/?p=836 ) ofera 3 volume „Eu cine sunt?” pe care le puteti castiga raspunzand la fiecare dintre cele trei intrebari de mai jos:” pentru a vizualiza întrebările intră pe site-ul salutbucuresti.ro 

Iată, la finalul acestui articol ce spune şi autorul cărţii pe site-ul oficial eucinesunt.ro „Acest post este unul prin care MULTUMESC celor care au facut, fac si vor face posibil ca aceasta carte sa ajunga la fiecare dintre voi, dragi cititori. Sa stiti ca nu este suficient sa scrii o carte. Ceea ce am facut eu este o mica parte. Cartea pe care o tii in mana este o dovada vie a existentei unor oameni minunati. Totul este datorat lor. DA, doar IMPREUNA, s-a putut ca aceasta carte sa stea acum in mainile tale sau in biblioteca ta sau in gand (ca o vei cumpara intr-o zi).”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează