Career Leader – Training şi perspective de carieră alături de companii de top

0

Au mai rămas câteva zile până la evenimentul de carieră al acestei veri: la Career Leader companii de top oferă tinerilor studenţi şi proaspăt absolvenţi şansa de a participa la sesiuni de training de specialitate, de a lucra timp de o zi alături de profesionişti în domeniu şi de a câştiga la final stagii de practică şi premii surpriză.

Tinerii care îşi doresc o carieră în IT, consultanţă sau banking, pot aplica pentru participarea la eveniment trimiţând CV-ul lor la adresa CL@akcees.com, menţionând în subiectul mesajului numele aplicantului şi domeniul de interes. Aplicaţiile sunt deschise până vineri, 11 mai, ora 22:00.

Evenimentul debutează marţi, 15 mai, cu ziua dedicată tehnologiei informaţiei. Participanţii vor fi prezenţi la un training de specialitate şi vor rezolva un studiu de caz sub îndrumarea specialiştilor Microsoft şi SAP România. La finalul zilei, cei mai buni dintre aceştia au şansa de a primi stagii de practică şi premii din partea companiilor prezente la eveniment.

Miercuri, 16 mai, Career Leader continuă în domeniul consultanţei. Reprezentanţi ai Contrast Management Consulting, KPMG, Controller Institut şi SAP România vor lucra timp de o zi alături de participanţii la eveniment şi le vor prezenta acestora modalitatea în care se poate construi o carieră de succes în acest domeniu.

Career Leader se încheie joi, 17 mai, cu ziua dedicată domeniului financiar bancar. Participanţii din această zi vor înţelege ce presupune o carieră în acest domeniu lucrând alături de reprezentanţi ai BRD Groupe Société Générale.

Companii de top au ales să participe la prima ediţie Career Leader, să susţină sesiuni de training de specialitate şi workshop-uri interactive, dar şi să ofere stagii de practică şi oportunităţi de carieră tinerilor prezenţi la eveniment. Participarea la eveniment este gratuită iar tinerii interesaţi trebuie să trimită CV-ul lor la adresa CL@akcees.com, menţionând în subiect numele candidatului şi domeniul de interes (IT/consultanţă/banking). Procesul de selecţie este unul competitiv, aplicaţiile fiind analizate de un juriu format din specialişti în resurse umane. Finaliştii vor fi anunţaţi pe site-ul evenimentului akcees.ro/career în data de 14 mai.

Un eveniment recomandat de IQAds Kadett şi studenţie.ro.

Career Leader este un eveniment organizat cu sprijinul Contrast Management Consulting, Controller Institut, Microsoft, KPMG, SAP România, BRD Groupe Société Générale şi Romanian American Foundation şi al partenerului logistic Ana Pan Decebal.

Mediatizarea proiectului este asigurată de The Money Channel, Business Woman, Money Express, The Investor, România Liberă, Realitatea.net, Wall Street, Cariere Online, IQAds, Business Cover, BusinessLive.ro, Startups.ro, Revista Evenimentelor, România Pozitivă, Edu-Tim, Studenţie.ro, Evenimente Studenţeşti, Lume Bună, Hipo, Business-Edu.ro, Ştiri ONG, Studentul.Info, Online Student, Academic Link, Bancherul.ro, SMARTfinancial.ro.

Susţinem şi ne susţin: Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), Edmundo, Fundaţia LEADERS, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, Young Professionals Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), ASCIG, Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti (ASUB), Asociaţia Europeană a Studenţilorla Drept(ELSA) , Asociaţia Studenţilorla Construcţiidin Bucureşti (ASCB), Inspire Business.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează