Career Fest

0

Viitorul poate suna promițător, dar și plin de dileme pentru majoritatea studenților, mai ales când ne gândim la cariera potrivită. Din fericire, în această eră în care totul evoluează foarte rapid, profităm de perspective profesionale diversificate, din partea cărora putem obține multe beneficii, dacă înțelegem cerințele angajatorilor. De aceea, ASLS vine în ajutorul studenților, prin intermediul proiectului Career Fest, a cărui tematică din acest an este „Extend the Future”.

Dacă doriți să aflați mai multe despre companii și ce oferte de joburi au, vă invităm în perioada 18-20 martie, în Holul de Marmură al Facultății de Litere de pe strada Edgar Quinet, nr. 5-7.

Fiecare companie va avea propriul stand, iar reprezentanții vă vor expune ofertele de angajare disponibile.

Mai multe informatii aici: https://fb.me/e/3S6hudg22

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.