Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Care e legatura intre zen, genti din ziare si slackline?

0

Genti din ziare

CE ?

Let’s do it Romania s-a gândit să scape țara de gunoaie eu m-am gândit să vă scap casa de ziare, reviste și foi inutile. Așa că vă invit la atelierul de gențuială. Aici vă voi învăța cum să facem toate felurile de genți din…. reviste, ziare și foi:D

CU CINE ?

Cu mine, Silvia, care tocmai a dat bacu și văzând că are mult prea multe foi inutile s-a hotărât să le găsească un scop.

CU CE ?

Câteva ziare vechi, reviste deja citite sau foi inutile și puțină răbdare.

CÂND ?

Miercuri 7 septembrie de la 20.00 la 22.00

CUM ?

Înscrierea la atelier se face prin email la adresa inscrieri@incubator107.com, scrie-ne sincer de ce vrei să vii, de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

ZaZen

CE ?

Zenul este foarte la modă azi. Să fii zen, adăpostit de stressul cotidian. Să iţi faci nunta în stil zen. Să ai o grădină zen care să te ajute să îţi linişteşti mintea la nevoie. Să participi la o tabără de “spiritualitate” zen la sfârşitul căreia să devii mai capabil, mai fericit. Să porţi pantofi outdoor zen.

Ce înseamnă oare cu adevărat Zenul? Care este sensul propriu al cuvântului? Veţi experimenta acest lucru în cadrul atelierului.

 

CU CINE ?

Un călugăr zen de la templul iluminării tăcute (Mokushozen-ji) din Bucureşti – http://www.mokushozen.ro

CU CE ?

Este de preferat sa veniţi cu haine mai largi/lejere – trening, colanţi etc.

 

CÂND ?

Joi 8 și 15 Septembrie de la 19.00 la 21.00. Puteţi participa la oricare dintre întâlniri, vor avea acelaşi conţinut.

CUM ?

Înscrierea la atelier se face prin email la adresa inscrieri@incubator107.com, scrie-ne sincer de ce vrei să vii și lasă-ne numărul tău de telefon.

Slackline

CE ?

Slacklining-ul, un sport ce oglindeste cerintele din societatea  de astăzi: flexibilitate, relaxare, creativitate, concentrare, echilibru  si desigur distractie. Pentru a încerca şi experimenta toate acestea slacklining-ul oferă spaţiul ideal pentru a face acest lucru prin utilizarea lui într-un mod inovator – prin mişcare creativă între copaci, pământ şi cer.  Slacklining-ul se poate practica atât în sălile de sport cât si în aer liber. Acest sport este deschis si spatiului public (cel putin in lumea larga, în România urmând să fie întâi cunoscut si înteles de autorităti). Cel mai bine se poate desfăsura în locuri  în care oamenii se plimbă sau chiar în mijlocul oraşului, acolo unde atrage întotdeauna  spectatori fascinati. Slackliner-ul astfel se transformă într-un artist, un artist al unui sport care este deschis şi accesibil pentru oricine este interesat şi dispus să încerce, fara să conteze vârsta sau sexul.

CU CINE ?

Florin Limbovici.

CU CE ?

Tălpi jucăușe și un mare echilibru interior și exterior.

CÂND ?

Vineri 9 septembrie de la 19.00 la 21.00

CUM ?

Înscrierea la atelier se face prin email la adresa inscrieri@incubator107.com, scrie-ne sincer de ce vrei să vii, de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.