Capitala a urcat opt locuri în topul celor mai bune 36 de destinaţii pentru afaceri din Europa

0

Vesti bune pentru mediul de afaceri din Bucuresti! Capitala a urcat opt locuri în topul celor mai bune 36 de destinaţii pentru afaceri din Europa, ocupând locul 27!

Bucureștiul are cel mai mare avans dintre pieţele analizate, scrie mediafax.ro, avans înregistrat mai ales pe baza evoluţiei costului şi a disponibilităţii spaţiilor de birouri.

Topul a fost  realizat de Cushman&Wakefield.Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează