Cântare caritabilă pentru 60 de copii nevoiași

0
Sâmbătă, 6 septembrie și Duminică, 7 septembrie orele 11:00, în parcul Grădina Icoanei (Bucuresti), va avea loc o cântare caritabilă susținută de Judy Florescu (https://soundcloud.com/judy-florescu/tracks) în vederea strângerii de rechizite pentru cei 60 de copii din Așezământul Social „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” com. Slobozia, jud Giurgiu.

În acest așezământ locuiesc persoane cu cazuri sociale deosebit de grave, copiii aflându-se aici din cauza violențelor suferite în familie. Vârstele acestora sunt cuprinse între 1 ani și 16 ani.

Pentru a începe anul școlar cu bine ei au nevoie de: rechizite scolare, ghiozdane, haine și încălțăminte.

Cântarea caritabilă face parte din evenimentul Grădina cu artiști.
Cântare caritabilă_Judy Florescu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează