Campionatul International de Gatit in Aer Liber

1

Campionatul International de Gatit in Aer Liber, cel mai mare eveniment gastronomic din Romania se intampla intre 7 si 9 mai 2010 in Piata Constitutiei din Bucuresti. La acest eveniment vor participa tari precum Romania, Cehia, Canada, Turcia, Franta, Elvetia, Finlanda, Belgia, Italia, Israel si Cipru. In cele trei zile de concurs vor exista sectiuni diferite.

Pe Stiridebine.ro sunt mai multe detalii despre eveniment.
PS: Daca ai timp pentru Campionatul International de Gatit in Aer Liber in Piata Constitutitei, atunci mergi si la ONGfest 2010 in Piata Unirii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.