Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campanie umanitară “Fii Moș Crăciun pentru o zi!”

0

Pentru al cincilea an, Asociaţia Create Yourself organizează campania umanitară “Fii Moş Crăciun pentru o zi!”, menită să aducă lumină și zâmbete în casele în care Moșul nu ajunge, în special la copiii care trăiesc în medii defavorizate, în familii cu probleme.

Anul acesta, echipa de voluntari îşi propune să ajungă la aproximativ 400 de copii din peste 100 de familii nevoiaşe din județul Bacău, comunele Horgești, Filipeni, Roșiori și Ungureni, comunităţi izolate şi mai puţin accesibile.

Dacă îţi doreşti să faci o bucurie unui copil în preajma Sărbătorilor, Asociaţia Create Yourself te invită să te alături iniţiativei de a fi Moş Crăciun pentru o zi!

CUM TE POŢI IMPLICA?

Te poți implica în campanie atât prin donaţii de produse, cât şi oferind ajutorul tău echipei de voluntari la împachetarea sau distribuirea cadourilor în ziua acţiunii. Poți, de asemenea, să donezi o sumă cu care să contribui la pușculița Moșului: https://www.fiimoscraciunpentruozi.ro/doneaza/

Completează formularul de mai jos și găsește cea mai potrivită modalitate de a te implica.
https://www.fiimoscraciunpentruozi.ro/implica-te/

CE POŢI DONA?

Donaţiile pot consta în jucării, rechizite, cărți, alimente ambalate, haine și încălțăminte, produse de igienico-sanitare şi produse de îngrijire personală.

UNDE, CÂND?

Perioada de colectare a donațiilor se desfășoară până la data de 22 decembrie, la sediul Asociației Create Yourself, pe Bd. Corneliu Coposu nr. 7, bl. 104, ap. 4, sector 3, București, în intervalul orar 8:00 – 20:00.

În perioada 17 – 22 decembrie, donațiile pot fi aduse direct la depozitul asociaţiei, pe Șos. Oltenitei 103, Sector 4, București, în intervalul orar 12:00 – 18:00.

Duminică, 23 decembrie, la prima oră, caravana cu daruri va porni la drum spre comunităţile din judeţul Bacău!

CONTACT

Pentru mai multe detalii despre campanie, poţi accesa pagina de Facebook a evenimentului

https://www.facebook.com/events/206922893566013/

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.