Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campanie naţională de informare despre protecția apei

0

PROTECŢIA APEI DIN ROMÂNIA subiect al unei campanii naţionale de informare

Vineri, 26 august are loc conferinţa de lansare a campaniei naţionale de protecţie a apei organizată de către ASOCIAŢIA HIDROGEOLOGILOR DIN ROMÂNIA. Proiectul aduce în fata publicului din România teme de discuţie ce fac subiectul multor dezbateri şi campanii din Uniunea Europeană. O dată cu integrarea României în marea familie europeană, aceasta trebuie să se alinieze la prevederile acquis-ului comunitar în domeniul protecţiei calităţii apei, iar campania ajută la informarea populaţiei asupra acestui subiect.

Proiectul, ce poartă titlu „Protejaţi apa, esenţa vieţii tuturor speciilor pe Terra! – Campanie Naţională de Informare şi Constientizare a Populaţiei privind Necesitatea Protecţiei Apei” este finanţat prin Administratia Fondului pentru Mediu şi se va desfăşura pe o perioadă de 14 luni. Campania constă în organizarea a 9 conferinţe de presă în cele mai importante oraşe din ţară (Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, Craiova, Ploieşti, Tulcea), în implicarea studenţilor în acţiuni de igienizare a cursului superior al râului Dâmboviţa, a afluenţilor săi din zonă şi pe Lacul de acumulare Pecineagu, dar şi în organizarea unei campanii de informare în mass-media naţională şi amplasarea de standuri info-point.

Campania îşi propune să contribuie la educarea şi conştientizarea populaţiei privind măsurile ce pot fi luate de fiecare cetăţean pentru protecţia surselor de apă, astfel încât să contribuie la stoparea poluării şi menţinerii unui mediu curat şi primitor.

Conferinţa de lansare va avea loc vineri, 26 august 2011 începând cu orele 12oo la sediul asociaţiei din strada Traian Vuia nr. 6, sector 2, Bucureşti, în Amfiteatrul „Vasile Lăzărescu” al Facultăţii de Geologie şi Geofizică din Universitatea Bucureşti.

APA ESTE ESENTA VIETII !

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.