Campanie naţională de informare despre protecția apei

0

PROTECŢIA APEI DIN ROMÂNIA subiect al unei campanii naţionale de informare

Vineri, 26 august are loc conferinţa de lansare a campaniei naţionale de protecţie a apei organizată de către ASOCIAŢIA HIDROGEOLOGILOR DIN ROMÂNIA. Proiectul aduce în fata publicului din România teme de discuţie ce fac subiectul multor dezbateri şi campanii din Uniunea Europeană. O dată cu integrarea României în marea familie europeană, aceasta trebuie să se alinieze la prevederile acquis-ului comunitar în domeniul protecţiei calităţii apei, iar campania ajută la informarea populaţiei asupra acestui subiect.

Proiectul, ce poartă titlu „Protejaţi apa, esenţa vieţii tuturor speciilor pe Terra! – Campanie Naţională de Informare şi Constientizare a Populaţiei privind Necesitatea Protecţiei Apei” este finanţat prin Administratia Fondului pentru Mediu şi se va desfăşura pe o perioadă de 14 luni. Campania constă în organizarea a 9 conferinţe de presă în cele mai importante oraşe din ţară (Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, Craiova, Ploieşti, Tulcea), în implicarea studenţilor în acţiuni de igienizare a cursului superior al râului Dâmboviţa, a afluenţilor săi din zonă şi pe Lacul de acumulare Pecineagu, dar şi în organizarea unei campanii de informare în mass-media naţională şi amplasarea de standuri info-point.

Campania îşi propune să contribuie la educarea şi conştientizarea populaţiei privind măsurile ce pot fi luate de fiecare cetăţean pentru protecţia surselor de apă, astfel încât să contribuie la stoparea poluării şi menţinerii unui mediu curat şi primitor.

Conferinţa de lansare va avea loc vineri, 26 august 2011 începând cu orele 12oo la sediul asociaţiei din strada Traian Vuia nr. 6, sector 2, Bucureşti, în Amfiteatrul „Vasile Lăzărescu” al Facultăţii de Geologie şi Geofizică din Universitatea Bucureşti.

APA ESTE ESENTA VIETII !

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează