Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campanie Decathlon de mers sportiv

0

 “DECATHLON TE PROVOACA LA MERS SPORTIV”

Decathlon nu reprezinta doar un nume de companie, ci insumeaza cele 20 de marci proprii care inoveaza sportul, facandu-l accesibil tuturor. Ca si in celelalte tari, in Decathlon Romania suntem uniti de o cultura organizationala puternica si unica, sustinuta de valorile noastre: vitalitatea si responsabilitatea, fata de oameni si fata de mediul inconjurator.

Pe data de 24 iunie, Decathlon alaturi de partenerii de la Urban, te invita sa participi la evenimentul “Fii ECO in pasi de mers sportiv”. Evenimentul are loc in intervalul 09.00-11.00, punctul de plecare, respectiv sosire fiind intrarea de la Gradina Zoologica, Padurea Baneasa.

Dorinta si ideea de a face sportul accesibil tuturor, sunt cele doua principia care stau la baza DECATHLON si au dat nastere acestei actiuni. Tinta noastra este sa ii facem pe oameni sa inteleaga raportul sport-sanatate, intr-un mediu inconjurator curat si sanatos.

In mersul sportiv, exista o miscare specifica a piciorului, structurata pe trei etape: miscarea de asezare a calcaiului pe sol, urmata de plasarea intregii lunigimi a talpii pe sol, pana la propulsarea realizata cu ajutorul degetului mare. Astfel, vei avea nevoie de o incaltaminte creata special pentru a usura aceste miscari in timpul sedintei de mers sportiv.

Pentru acest sport, recomandam marca Newfeel, marca care poarta in sine ideea de redescoperire a unor senzatii placute, prin intermediul sportului, mai exact al mersului sportiv. Pentru ca beneficiile acestuia sa fie garantate, Newfeel isi propune sa asigure fiecarui participant de mers sportiv confortul de care are nevoie, prin: echipament sportiv adaptat pentru fiecare ritm, fiecare viteza si tip de practica. Newfeel pune pe primul loc placerea practicarii mersului sportiv, oferind flexibilitate, confort si respirabilitate!

Activitatea de mers sportiv se va combina cu o campanie de ecologizare, prin care dorim sa atragem atentia practicarii sportului intr-un mediu sanatos si curat. Padurea Baneasa este locatia unde ne dorim sa cunoastem impreuna, beneficiile mersului sportiv, practicat in cadrul unui mediu inconjurator curat.

Multumim partenerilor de la Urban, pentru sprijinul si implicarea in acest eveniment!

Va asteptam in numar cat mai mare! Echipa Decathlon

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.