Campanie de strangere de donatii pentru ajutorarea sinistratilor din judetul Neamt

0

În perioada 12 – 28 iulie 2018, Asociația Volunteer for Life – https://www.facebook.com/miscareainvoluntariat/ – organizează în București o campanie de strângere de donații pentru ajutorarea familiilor sinistrate în urma inundațiilor din satele Stejaru și Bușmei din Comuna Fărcașa, Județul Neamț. Pentru derularea campaniei a fost amplasat un cort mobil în Piața Universității – zona Fântâni – care va fi deschis zilnic în intervalul orar 10.00 – 20.00.

În aceste două sate (Stejaru și Bușmei) ploile au adus în case tone de noroi și pietriș care au distrus case și gospodării: 128 de locuințe sunt avariate și peste 400 de localnici direct afectați.

Pentru a-i ajuta, sunt necesare donații astfel:

– pături (necesar: 384 bucăți);

– apă;

– alimente neperisabile (sigilate, în termen de garanție): lapte praf pentru copii (sunt 42 de copii cu vârste cuprinse între 2 – 6 ani), conserve, ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste;

– bani din care se vor cumpăra cele necesare: PIRAEUS BANK ROMANIA, cont RON RO75PIRB 2900 7708 1900 1000.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.