Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campanie de Paști în Aplicația #OperaCopiilor și la Magazinul OCC

0

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Opera Comică pentru Copii a pregătit un cadou pentru primele 100 de persoane care se abonează la Aplicația Opera Copiilor până pe 1 mai 2021: 50% reducere din costul unui abonament pe 3, 6 sau 12 luni. Pentru a beneficia de acest cadou, viitorii abonați trebuie să introducă următorul cod la crearea contului în aplicație: OCCEASTER50.

Opera Comică pentru Copii pregătește și alte surprize în cadrul campaniei de Paști, inclusiv reduceri la Magazinul OCC, atât în cel de la sediu, cât și pe cel virtual, accesibil la www.magazinulocc.ro.

S-a redeschis Aventura Parc la sediul Operei Comice pentru Copii

Începând din luna aprilie, Opera Comică pentru Copii îi invită pe cei mici (cu vârsta de minim 3 ani) la recreere prin joc, în aer liber și în condiții sigure, la Aventura Parc OCC. Parcul include o serie de elemente suspendate la diferite înălțimi, care se parcurg folosind echipamentul corespunzător, prin traversare sau cățărare. Fiecare spațiu de joacă dispune de supraveghetori, astfel încât copiii să fie permanent în siguranță. Din acest an, accesul la Aventura Parc este pe bază de tichete achiziționate de la Magazinul OCC, asemeni tuturor celorlalte obiective din Grădina OCC. Parcul nu este deschis în caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic, ninsoare).

Grădina OCC, amenajată la sediul Operei Comice pentru Copii, rămâne deschisă cu activități în aer liber, în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 18:00. Atracțiile de care se pot bucura copiii sunt circuitul de mașinuțe, trenulețul OCC, labirintul, tirul cu arcul și copacul păsărilor.

De asemenea, în Grădina OCC se desfășoară și ateliere tematice, pentru întâmpinarea creativă a sărbătorilor pascale. Toate regulile în vigoare sunt respectate: verificarea temperaturii, asigurarea dezinfectantului, obligația de a purta mască și de a păstra distanța reglementată legal.

Impresii după prima săptămână de Vacanță Activă în București

Prima săptămână de Vacanță Activă în București cu Opera Comică pentru Copii și Cantus Mundi a adus entuziasm și bucurie. Copiii abia așteaptă să revină la activități, iar părinții sunt fericiți să-i vadă pe cei mici atât de încântați. Programul este gratuit pentru copiii bucureșteni și vine în sprijinul părinților care lucrează în această perioadă. Copiii participă la activități muzicale, jocuri în aer liber, ateliere de creație și dezvoltare personală în cele trei sedii: Opera Comică pentru Copii, Sediul Cantus Mundi și Sediul Corului Madrigal. Impresii la cald sunt disponibile în videoclipurile de mai jos.

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, a fost prima care a mutat întreaga activitate în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență, oferind spectacole și emisiuni în Aplicația Opera Copiilor.

Clip-uri video impresii Vacanță Activă:

https://youtu.be/PSt1CCxK7WU

https://youtu.be/l61g-dJ9NQ8

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.