Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania ”Veni, Vidi, Vinum”pentru vinuri bune create de companii producătoare mai mici

0

Restaurantul El Pato lansează campania de prezentare a pieței de vinuri, Veni, Vidi, Vinum.

În ianuarie 2017, restaurantul El Pato a inițiat campania de prezentare a pieței de vinuri „Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a oferi iubitorilor de vinuri posibilitatea de a cunoaște vinuri de calitate recomandate de reprezentanți ai companiilor producătoare. Campania se derulează timp de 6 luni, în perioada ianuarie – iunie 2017, cu sprijinul partenerilor media și a producătorilor de vin. Pe durata campaniei vor fi prezentați producători mai puțin cunoscuți publicului larg, vor fi organizate degustări de vinuri și evenimente pentru presă.

_poster Veni, Vidi, Vnum, wide

Campania a debutat cu evenimentul de prezentare a vinurilor Cramei Cepari, în cadrul căruia au fost oferite spre degustare 3 vinuri din colecția privată Ilarie Prioteasa: Cabernet Sauvignon, Crâmpoșie și Rosé. La eveniment au participat clienți ai restaurantului El Pato, jurnaliști și iubitori ai vinurilor de calitate.

Campania va continua cu o nouă degustare în cadrul căreia va fi lansată oficial campania ”Veni, Vidi, Vinum”, în prezența mass-mediei, a reprezentanților companiilor producătoare și a publicului larg.

”Am început campania ”Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a prezenta publicului larg vinuri bune create de companii producătoare mai mici și, din aceste motive, mai puțin vizibile. Pornind de la numele campaniei care este o asociere cu celebra zicală atribuită lui Julius Cezar (”Veni, Vidi, Vici” = ”Am venit, Am văzut, Am învins”) și până la Motto-ul campaniei ”Un vin bun după serviciu…”, prin toate acțiunile încercăm să venim în sprijinul producătorilor de vinuri mai puțin cunoscuți și să-i prezentăm atât clienților noștri, cât și publicului larg”, a declarat Florian Barac, manager și acționar El Pato.

 ElPato-96 mic

Despre El Pato

Restaurantul El Pato a fost creat in 2008 sub numele Chez Marie Icoanei dezvoltându-și, timp de 8 ani, o clientelă iubitoare de mâncare de calitate și vinuri bune.

În 2016, pentru a răspunde tendințelor pieței, restaurantul a trecut printr-un proces de rebranding în cadrul căruia și-a schimbat numele și înfățisarea dar și-a păstrat personalul și calitatea servciilor. Meniul restaurantului este internațional, fiind îmbogățit cu produse românești și preparate pe bază de carne de rață.

În prezent, El Pato este unul dintre puținele restaurante de sine-stătătoare din Capitală, în care se poate lua micul dejun și singurul local din București cu o pagină de meniu plină cu mâncăruri din carne de rață.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.