Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania socială „DAŢI 1 LEU PENTRU CANTINA SOCIALĂ”

0

Cineva se întreba odată, retoric, și pe bună dreptate, oare cât de puține lucruri i-ar trebui omului ca să fie fericit. Pentru un bătrân sărman o masă caldă și o vorbă bună sunt alinarea unei vieți trăite la limita de jos a sărăciei care chinuiește de aproape 26 de ani persoanele vârstnice, segmentul de populație cel mai afectat, iar aceste lucruri le-ar aduce un strop de fericire și siguranță.

Când am pornit pe acest drum, acela al OMENIEI, ne-am propus ca, indiferent de obstacole să reușim să dezvoltăm rețeaua de servicii sociale destinate persoanelor vârstnice. Mai avem un pas mare de făcut, un pas important și, de aceea, avem nevoie de sprijinul și de ajutorul dumneavoastră financiar.

Dați 1 leu pentru CANTINA SOCIALĂ” reprezintă o campanie inițiată de Asociația C.A.R.P.“OMENIA” București care dorește construirea unui cantine în str. Amurgului nr. 40, sector 5, București, destinată membrilor noștri cu venituri mici și aflați într-un ridicat grad de risc social. Fără un sprijin concret, fără donații și ajutoare financiare nu vom reuși să terminăm această cantină în timpul optim pe care ni l-am propus, iar singurii care vor avea de suferit vor fi tot vârstnicii noștri. De făcut o vom face așa cum le-am făcut pe toate, dar va dura foarte mult. De aceea, vă invit să nu rămâneți indiferenți la cererea noastră. Noi contăm mai puțin, pensionarii sunt cei care se întrețin din venituri mici și foarte mici.

1

Asociaţia C.A.R.P. „OMENIA” Bucureşti este una dintre cele mai reprezentative organizaţii neguvernamentale care se implică activ în promovarea incluziunii sociale şi financiare şi asigurarea unei vieţi demne pentru persoanele vârstnice, membre ale asociaţiei. Cu un număr de membri de peste 47.000, asociaţia noastră, acreditată ca furnizor de servicii sociale, asigură membrilor săi o gamă variată de servicii, atât prin programele permanente, cât şi prin Centrul de Zi şi Centrul de servicii de îngrijire şi asistenţă la domiciliu.

Vă invităm să vă alăturaţi acţiunilor noastre de colectare a fondurilor necesare şi împreună să oferim o viaţă mai bună vârstnicilor noştri.

Pentru susținerea acestui demers, pe lângă punctele de donați situate la sediile noastre, am deschis și un cont bancar la Alpha Bank, sucursala Libertății, sector 5: RO22 BUCU 1051 2137 2909 1RON.

Mai multe detalii puteți găsi pe www.carp-omenia.ro, www.omeniatv.ro, sau la sediul central al Asociației C.A.R.P. “OMENIA” București, str. Amurgului nr.53, cod poștal 051983, sector 5, București.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.