Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania „Si tu poti crea amintiri!”

0

Haideti sa ne gandim la cele mai frumoase lucruri din viata fiecaruia…amintirile si momentele in care am fost cu adevarati fericiti! Acum ai sansa sa aduci zambetul pe buze si sa creezi amintiri frumoase copiilor care nu au ocazia de a se bucura de sarbatori. Prin achizitionarea unui bilet la jumatate de pret la oricare dintre spectacolele  din luna decembrie de la Teatrul Coquette, oferi oportunitatea unui copil nevoias sa traiasca pentru prima data experienta unui spectacol.

Campania Si tu poti crea amintiri isi doreste sa aduca o altfel de bucurie de sarbatori copiilor din centrele de plasament. Pe langa lucrurile materiale care le sunt necesare, acesti copii au nevoie de activitati de divertisment, specifice copilariei, zambete si voie buna. Beneficiarii acestei campanii vor fi copiii din organizatia SOS Casele Copiilor Romania. Misiunea acestei asociatii  incepe atunci cand un copil a pierdut dragostea si securitatea familiei sale biologice, intreaga activitate a ONG-ului punand pe primul loc interesul copiilor – integrarea intr-o familie SOS sau sprijinul familiei biologice.

Afis Campanie

Piesele de teatru care se vor juca in luna decembrie la Teatrul Coquette sunt: Aventurile Bunicutei Julieta (Cu Crina Zvoboda), Charlie si Charlotte- Aventuri in lumea circului si Atelierul de Povesti, Vulpea si Corbul, dar si spectacolele pentru adulti Valsul Hazardului, Mondeni- tati!, Vanzatorii ambulanti. Detalii pe www.teatrulcoquette.ro . Poti dona un zambet si o bucurie cumparand un bilet la jumatate de pret pentru un copil care nu va uita asta niciodata (biletele reduse costa 10 lei- la spectacolele pentru copii si 15 lei- la spectacolele pentru adulti).

Pentru rezervari si mai multe informatii, sunati la 0747 290 069 sau la 0741 141 079. Achizitionarea biletelor si rezervarile se fac pana in data de 11 decembrie.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.