Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania „Nouă ne pasă. Împreună dăruim speranţă!” continuă să sprijine victimele incendiului din Colectiv

0

Crucea Roșie Română, în parteneriat cu PRO TV, continuă sprijinirea victimelor incendiului din Colectiv prin intermediul campaniei „Nouă ne pasă. Împreună dăruim speranță!”.

image003

Până la epuizarea fondurilor existente, susținem în continuare cheltuieli privind tratamentul și recuperarea medicală specifică persoanelor care au suferit arsuri, precum intervenții de reconstrucție, proteze, tratament în țară și în afara țării etc.

Victimele #Colectiv au beneficiat până la această dată de sprijin în valoare totală de 943 176 euro după cum urmează:
– 114 persoane au beneficiat de sprijin financiar individual în valoare de 328 523 euro;
– 37 de victime au beneficiat de decontare pentru materiale / servicii medicale de recuperare în valoare de 171 618 euro;
– 43 de familii ale celor decedați au primit sprijin financiar în valoare de 97 383 euro;
– unitățile medicale în care au fost internate victimele #Colectiv au fost dotate cu echipamente medicale și medicamente specifice în valoare de 345.652 euro.

Informăm victimele incendiului #Colectiv că, în funcție de nevoile financiare pe care le au în procesul de recuperare, pot contacta în continuare Societatea Națională de Cruce Roșie din România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.