Campania Generatia Noua apreciaza si sustine Generatia Matura(GNasGM), initiata de actrita Maria Dinulescu, ofera bilete gratis la proiectiile din cadrul Noului Cinematograf al Regizorului Roman (NCRR)

0

Initiata in luna martie a acestui an de catre Maria Dinulescu, campania sociala Generatia Noua apreciaza si sustine Generatia Matura are ca scop  recunoasterea si promovarea publica a personalitatilor din generatiile care au fost date uitarii, dar care au influentat prin puterea exemplului, tinerele generatii.

Timp de un an, actrita Maria Dinulescu si-a exprimat intentia de a realiza toate materialele de presa, aparitii in reviste si in emisiunile TV, alaturi personalitati mature care merita toata aprecierea publicului roman.

In decursul celor cinci luni de la lansare, campaniei i s-au alaturat tinere actrite ca Ana Ularu (filmul Periferic), Madalina Constantin (filmul Cenusa si Sange) si Ana Popescu (filmul Buna! Ce faci?), dar si tinere talente muzicale ca naista in varsta de 16 ani Mariana Preda si de violonista de 12 ani, Madalina Ciobanu.

Campania Generatia Noua apreciaza si sustine Generatia Matura este si un demers destinat promovarii in randul publicului roman a valorilor culturale pe cale de a fi uitate sau care au nevoie de sustinere mai mult ca oricand. In acest sens, Noul Cinematograf al Regizorului Roman contribuie la initiativa lansata de Maria Dinulescu si pune la dispozitie 6 intrari gratuite, pe termen nelimitat, pentru fiecare proiectie cinematografica. Astfel, primele 6 persoane (3 tineri cu varsta maxima de 25 de ani si 3 seniori cu varsta peste 50 de ani) care isi manifesta interesul de a viziona filme distribuite in cadrul Noului Cinematograf al Regizorului Roman vor beneficia de acces gratuit.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează