Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania Generatia Noua apreciaza si sustine Generatia Matura(GNasGM), initiata de actrita Maria Dinulescu, ofera bilete gratis la proiectiile din cadrul Noului Cinematograf al Regizorului Roman (NCRR)

0

Initiata in luna martie a acestui an de catre Maria Dinulescu, campania sociala Generatia Noua apreciaza si sustine Generatia Matura are ca scop  recunoasterea si promovarea publica a personalitatilor din generatiile care au fost date uitarii, dar care au influentat prin puterea exemplului, tinerele generatii.

Timp de un an, actrita Maria Dinulescu si-a exprimat intentia de a realiza toate materialele de presa, aparitii in reviste si in emisiunile TV, alaturi personalitati mature care merita toata aprecierea publicului roman.

In decursul celor cinci luni de la lansare, campaniei i s-au alaturat tinere actrite ca Ana Ularu (filmul Periferic), Madalina Constantin (filmul Cenusa si Sange) si Ana Popescu (filmul Buna! Ce faci?), dar si tinere talente muzicale ca naista in varsta de 16 ani Mariana Preda si de violonista de 12 ani, Madalina Ciobanu.

Campania Generatia Noua apreciaza si sustine Generatia Matura este si un demers destinat promovarii in randul publicului roman a valorilor culturale pe cale de a fi uitate sau care au nevoie de sustinere mai mult ca oricand. In acest sens, Noul Cinematograf al Regizorului Roman contribuie la initiativa lansata de Maria Dinulescu si pune la dispozitie 6 intrari gratuite, pe termen nelimitat, pentru fiecare proiectie cinematografica. Astfel, primele 6 persoane (3 tineri cu varsta maxima de 25 de ani si 3 seniori cu varsta peste 50 de ani) care isi manifesta interesul de a viziona filme distribuite in cadrul Noului Cinematograf al Regizorului Roman vor beneficia de acces gratuit.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.