Campania de donaţie „Dăruieşte Încotroceni”

0

Cum ar fi să facem vesel un copil cu ceva ce aveţi deja acasă?

În perioada 15 – 20 decembrie, asociaţia Incotroceni – Oameni, Idei, Poveşti, Parohia Sf. Elefterie Nou, Şcoala Generală nr. 150, asociaţia Act for Tomorrow organizează campania „Dăruieşte Încotroceni”.

Vă invităm să facem Sărbătorile de Crăciun mai frumoase pentru familiile şi copiii cu situații dificile şi, în același timp, să încurajăm refolosirea resurselor şi un comportament responsabil faţă de mediu.

Campania începe pe 15 decembrie, în ziua praznicului Sf. Elefterie. Până pe 20 decembrie, se vor colecta:

  • îmbrăcăminte şi încălțăminte;
  •  jucării pentru toate vârstele;
  • rechizite școlare;
  • orice altă resursă utilă ce poate fi donată.

Este important să fie aduse lucruri NOI sau care încă se pot folosi.

Fiecare pachet trebuie să aibă un BILEŢEL pe care să fie trecută vârsta şi genul destinatarului.

Asociaţia Act for Tomorrow va prelua pachetele care vor ajunge la familii defavorizate din zonele limitrofe ale Bucureştiului.

Locul unde se vor strânge donațiile: Biserica Sf Elefterie Nou.

Ce ziceți, vreți să faceți parte din aceasta campanie veselă şi eco-friendly?

După ce strângem darurile de la voi, pe 21 decembrie, între orele 17.00 – 19.30, dacă ne invitaţi, vă putem colinda cu un grup de vecini. 🙂

De la ora 19.30, vă invităm la Biserica Sf. Elefterie Nou, unde veţi putea asculta colinde tradiționale românești interpretate de corul Song şi de grupul MelosTon.

Echipa Incotroceni

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.