Campania de conștientizare a lecturii „Uite cine citește!”

0

Miercuri, 3 aprilie  editura Litera a inaugurat deschiderea primei sale librării de pe bd. Magheru nr. 8-10, prilej cu care a demaratși campania de conștientizare a lecturii desfășurată sub sloganul „Uite cine citește!”Campania „Uite cine citește” își propune redeșteptarea și cultivarea interesului pentru cărți în rândul românilor și mai ales al tinerilor.

Ne bucurăm că s-au alaturat demersului nostru personalități ale vieții culturale și sociale din România. Transmitem cateva dintregândurile și aprecierile celor care ne-au onorat cu prezența astăzi, la eveniment:

Stela PopescuMă bucură faptul că Litera demarează asemenea proiecte care încurajează lectura. Avem nevoie de cărți în viața noastra.

Tora VasilescuÎmi place mult să citesc, cățile m-au fascinat întodeauna. Acum, ca e primăvară și totul înmugurește, o campanie de încurajare a lecturii este bine venită și apreciată de toată lumea.

Oana SârbuCel mai frumos timp petrecut cu tine, este acela petrecut într-o librărie.

Monica DavidescuNu este prima dată când colaborez cu editura Litera. Oamenii de aici îmi sunt dragi, iar carțile Litera sunt speciale pentru mine.

Simona PătruleasaEste nevoie de cât mai multe campanii de încurajare a lecturii. Cartea îți crează o emoție puternică, iar cititul înseamnă plăcere. Și să nu uităm, puterea exemplului primează mereu.

Mulțumim tuturor colaboratorilor și prietenilor care ne-au fost astăzi alături.
Ne dorim ca libraria Litera să devină pentru toti prietenii și cititorii noștri o casă a cărții, unde îi așteptam mereu cu drag și cu cele mai bune cărți!

Librăria Litera se poziționează ca oferind titluri din cele mai variate domenii: literatura, cărți pentru copii și tineret, dicționare și enciclopedii, albume, limbi străine, carte practică, călătorii, sănătate și frumusețe, dezvoltare personală.

* * *

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.

Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

www.litera.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează