Campania „Bucurestiul Respiră”

0
„CSR pentru Bucureşti! Dacă este sau nu o formă de publicitate participarea în cadrul unui proiect de tip CSR – cred că este mai puţin important. Până la urma rămân rezultatele unui proiect CSR, bani din business care se întorc în comunitate şi o oarecare modă a proiectelelor CSR în România! Companiile care (încă) investesc în CSR merită tot respectul, indiferent de motivele specifice lor! Să ne fie de bine! Articolul complet este pe site-ul celor de la Ştiri ONG
„In cadrul celei de-a patra editii a programului „Bucurestiul Respira” Carpatcement Holding a continuat initiativele de responsabilitate sociala plantand 800 de copaci pe terenul companiei de la balastiera Carpat Agregate din comuna Cornetu, judetul Ilfov. Arborii si arbustii au fost plantati atat pe drumul de acces, cat si de-a lungul balastierei, pentru a proteja comunitatea din vecinatate de eventualele neplaceri cauzate de spulberarea nisipului din cauza vantului.” In acest proiect, partenerii Carpatcement sunt Asociatia Expertilor de Mediu, Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov si Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Bucuresti.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează